Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość maniutek

chce miec dziecko i nie może żona zajśc

Polecane posty

Gość maniutek

dobry wieczór mam 31 lat a żona 35 lat od roku planujemy dziecko i nie wychodzi nam nic 2 miesiace temu miała miesiączke 17 nastepnie dostała 13 a teraz 10 kiedy może zajsć w ciąże najlepiej i skutecznie i czy w okres może zajść też.Prosze mi pomóc z całego serca dziękuje z poważaniem mariusz

Gość mmalinowa pokusa
maniutek , najlepiej kochac sie w dzien przed szczytem owulacji i zabardzo o tym nie myslec bo to blokuje , za bardzo chcecie i niewychodzi wyzluzowac sie , odstresowac i działać , bedzie dobrez życze owocnych działąn czyli oby wam sie udało skoro tego pragniecie i zeby dzidzia była zdrowa

Gość wydaje mi sie ze
moze dlatego macie problemy ze tak pozno sie staracie. Dla kobiety najlepszy czas na rodzenie dzieci to przed 30 rokiem zycia, a szczególnie pierwszego dziecka. Czy macie juz dziecko? Czasem tak sie zdarza ze pomimo tego iz oboje partnerzy są zupełnie zdrowi nie udaje im sie począc dziecka mimo ze bardzo tego pragną a gdy sobie odpuszczają i juz nie staraja sie tak usilnie i nie mysla o tym to nagle sie okazuje ze kobieta jest w ciązy. Tak czasem potrafi sie zablokowac organizm bo zyje w napięciu, stresie niepewnosci. Moze jesli bardzo was to martwi to udajcie sie do lekarza. Niech twoja zona porobi wszytskie badania itd i ty tez powinienes np zbadac jakosc spermy. Uwierz ze rok staran to nie jest wcale tak długo.

Gość badania zróbcie
jak żona ma już 35 lat i od roku się staracie, to dlaczego nie zrobicie badań? Ty na jakość spermy i plemników, a żona hormony, jajniki itd. Lekarz wam wszystko powie, jak często żona chodzi do ginekologa ???