Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka ma rację

Pytanie do Panów......o sex!

Polecane posty

Gość zapewne chodziło
jest równouprawnienie co nie? w związku z tym ueważam, że owe panienki też uprawiają seks naprzemiennie zjeszcze innymi panami :)

" jest równouprawnienie co nie? w związku z tym ueważam, że owe panienki też uprawiają seks naprzemiennie zjeszcze innymi panami " Bardzo ... hm... zaskakujący wniosek.

Gość zapewne chodziło
no

Gość facett24
Dla mnie seks z kilkoma kobietami byl zawze polsrodkiem. Nie marze o niczym innym jak o jednej stalej partnerce, ktorej moglbym byc wierny. Niestety nie znam takiej, ktora bylaby i wolna, i odpowiednia. Dlatego nie pozostaje mi nic innego, niz miec kochanke. Czasami wiecej niz jedna. Jedna da mi cos czego potrzebuje, druga co innego i bedzie prawie ok ;-)

No niestety, tyłek swędzi to trzeba znaleźć usprawiedliwienie... przecież każdy facet musi takie mieć... mój były zwykł mawiać "bo wy kobiety jesteście wszystkiemu winne" i to mu służyło przy każdej okazji...

Gość Autorka ma rację
nie mam faceta, to są tylko moi znajomi, ale jak usłyszałam co oni wyprawiają i że ich koledzy też.....to zwątpiłam, normalnie zwątpiłam, ze spotkam mężczyznę szanującego się...:O w życiu nie chcialabym mieć takiego partnera!:)