Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Autorka ma rację

Pytanie do Panów......o sex!

Polecane posty

Gość Autorka ma rację

ostatnio spotykam się z sytuacjami, że mężczyzni mają od 3 do 5 kochanek seksualnych ja nie potrafie aakceptować związku bez zobowiazań zastanawia mnie, czy są mężczyźni ktorym zależy na rodzinie, na jednej wiernej partnerce?

Gość ciekawi mnie...
sa

Gość .są
są, np. ja

Gość prawik i kropa jak szopa
jej chyba chodzi, że z 3-5 sypiali w swoim życiu :classic_cool:

Gość zapewne chodziło
temu dziewczęciu o partnerki seksualne a nie kochanki

że w ogóle tyle mieli kobiet przez całe życie ....

Gość Autorka ma rację
o rany, dzieki załapalam dzis totalnego dola, kiedy moj kolega stwierdzil, ze sypia z dwoma dziewczynami a one wiedzą o sobie inny dodal ze w maksymalnym okresie mial 5 a teraz 3 i stracilam nadzieje, ze sa normalni mężczyźni, jeszcze woli, ktorzy chca mniec rodzine i zachowuja sie normalnie:)

oj kobieto, skąd ty takich szmaciarzy znasz :o

Gość Autorka ma rację
tak, temu dziewczeciu chodzi o partnerki seksualne ale w tym samym czasie, a nie o partnerki z ktorymi sypiali w calym swoim zyciu:P

na szczescie twoi koledzy nie sa jakas grupa reprezentatywna... uffff.. ja wiem,że jak sie ma 20 lat.. to popularne jest wsrod chlopcow licytowanie się, który więcej jednoczesnie ma dziewczyn... ale z tego sie wyrasta:):)

Gość zapewne chodziło
chciałaś zapewne autorko wyrazić nadzieję, że może są jeszcze normalne dziewczyny :O

Gość zapewne chodziło
to że w wieku dwudziestu lat sypia sie naprzemoiennie z kilkoma puszczalskimi dziewojami nie oznacza wcale, że w wieku lat trzydziestu nie będzie się facetem któremu zależeć będzie na rodzinie i na wiernej partnerce :) młodość rządzi się własnymi prawami

Gość Autorka ma rację
ja mam 33 lata, moi koledzy ok 40 to nie dzieciarnia, ale ludzie po rozwodach ja chce jeszcze miec normalna rodzinę, ale boje sie ze mężczyźni tego nie chcą:O

\" to że w wieku dwudziestu lat sypia sie naprzemoiennie z kilkoma puszczalskimi dziewojami nie oznacza wcale, że w wieku lat trzydziestu nie będzie się facetem któremu zależeć będzie na rodzinie i na wiernej partnerce \" Śmiem wątpić. W każdym razie, śmiem wątpić, czy wierna partnerka by takiego chciała.

Gość zapewne chodziło
a niby dlaczego miałaby nie chcieć? przecież jej już będzie wierny :)

Nie no, on sobie może chcieć, problem w tym, żeby jego chciano..... oczywiście może się nie chwalić tym, że dla rozrywki obracał kilka puszczalskich dziewoj jednocześnie... ale gdy się go zapyta o przeszłość, to co, zamierza kłamać i na tym budować swój rzekomy związek i rodzinę?

Bezedury.. właśnie o to chodzi, że dupa, która tyle szalała nie spocznie raptem na laurach. Mam nadzieję, że Ciebie bardzo nie dotknie kryzys wieku średniego, ale chyba jeszcze sporo(?) czasu Ci do niego zostało, więc nie ma co się martwić na zapas.

Gość zapewne chodziło
nie jednocześnie tylko naprzemiennie :) powiedz jakie to będzie miało znaczenie jeżeli błedzie kochającym i wiernym partnerem? plusem może być jego doświadczenie seksualne - a to właśnie zapewniają mu- mam nadzieję - owe dziewoje

O, to mówisz, że mógłbyś być moim ojcem :P A co do tego wyszalenia to istnieje dużo osób, które nigdy się wyszaleć nie musiały, których nigdy nie bawił seks z kilkoma dla rozrywki, picie na umór, amnezja wsteczna poalkoholowa... więc to wyszalenia się to kompletny mit.... albo kogoś nosi (ergo: będzie nosić nadal?), albo nie nosi. I moim targetem będzie ten drugi typ :P

Gość Autorka ma rację
trzeba pomoc Jarkowi wstac:O dokladnie, skoro teraz myslą tylko o bzykaniu, dlaczego poźniej 1 partnerka ma mu wystrczyc i jak oddzielić ziarno od plew....:O

"powiedz jakie to będzie miało znaczenie jeżeli błedzie kochającym i wiernym partnerem?" powiedz, czy przyznasz się do swojej rozrywkowej przeszłości, czy będziesz kłamał w żywe oczy, a nie się migasz od odpowiedzi.

Gość zapewne chodziło
jestem kobietą :)

Wiesz, może to twoje \"wyszalenie\" to jednak nie takie, jak u faceta, który uprawia seks z kilkoma dziewczynami naprzemiennie i tłumaczy się \"wyszalaniem\" właśnie. Jak dla mnie to kiepski materiał na męża i w ogóle na cokolwiek.

Gość zapewne chodziło
a jak dla mnie to kiepskim materiałem na żony sa panienki z którymi ten facet tnprzemmiennie seks uprawia :)

"a jak dla mnie to kiepskim materiałem na żony sa panienki z którymi ten facet tnprzemmiennie seks uprawia " myślę, że w większości o tym nie wiedzą poza tym nie dziwi mnie twoja wypowiedz, na tym forum już dawno zauważyłam, że kobieta tylko w innej kobiecie zobaczy wady, a faceta zawsze wytłumaczy... jeśli to twój facet, to jednak współczuję, mogłaś lepiej trafić