Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rodzinka z rabatow

mam dosc swojego meza. gardze nim.

Polecane posty

Gość bo nie rozumiem
seks ze smierdzielem??? nigdy!!! nawet jak pojdzie pod prysznic, bo szacunku juz nie ma, więc i nie ma mowy o orgazmie

Gość zapewne chodziło
e tam fcecie...... tu bardziej stawiałabym na nawyki wyniesione z domu -a potem pielęgnowane bądź też tolerowane w małżeństwie a nie szukała drugiego dna - tak po prostu

Gość rodzinka z rabatow
lemps... zdrowka... no wlasnie, tak jak napisalas fenomenalny ojciec..... moj maz w sumie tez taki jest, poza tym nie szlaja sie, nie pije, nie awanturuje.....jest inteligentny i zaradny. ALe.... tekst, ze go plecy bola i dlatego pojdzie smierdzacy spac...makabra...jak mnie plecy bola od noszenia dziecka, to wlasnie specjalnie wlaze do wanny aby sie rozgrzac i wszystko mi przechodzi...

mi mala, to moze wybawisz kolezanke z kłopotu i wezmiesz sobie jej meża, ciekawe co zrobisz jak będzie w takim stanie posiadania chciał sie pokochac....izadne zmecznie nie tlumaczy niechlujstwa...

Gość rodzinka z rabatow
Mi mala.... Tak????? Nie znasz mnie a od razu oceniasz?????

Gość bo nie rozumiem
pewnie mi mala tez się nie myje dlatego broni męza brudasa

Gość ja tez takiego mam
tylko ze moj to nie tylko brudas ale i len! Nie ma czasu nawet sie umyc , bo ciagle siedzie przed kompem a pozniej juz zapono i kladzie sie do lozka sierdzacy, dzis nie wytrzymalam i poszlam do drugiego pokoju! skarpety brudne chowa do worka i ustawia pod biurkiem od kompa! jak on tam wysiedziec moze to nie wiem!Co robic z takimi jebanymi brudasami! no nie myje sie i juzzzzzzzz!

Gość rodzinka z rabatow
moj chowa brudna bielizne do kosza w lazience, ale z reguly zle zamyka i wystaja potem smierdzace gacie :-P

Gość lemps
:) Mała mi , zapewne jesteś bardzo młodziutka i nie do końca rozumiesz, o czym jest tu mowa. Ja jestem po 40-tce i wierz mi - życie z niechlujem i fleją jest bardzo cięzkie. To nie jest jednostkowy przypadek,że raz czy dwa ktoś się nie umył, to sa LATA całe niemycia się! Jestes pewna,że takie lata byś wytrzymała? Wątpię. Ja tez czasami, ale tylko czasami, jak padam z nóg to sobie odpuszczam, każdy z nas czasem odpuszcza, no właśnie, ale CZASEM. A jak to jest nagminne???

Gość ja tez takiego mam
mozna sie nerwowo wykonczyc z takimi brudasami, ktos tu napisal ze autorka nie koch ameza , gdyby kochala nie zwracalaby na to uwagi,jak mozna takie bzdury pisac ludzie! A on brudas nie wstydzi polozyc sie do lozka? czy tak trudno sie kurwa umyc!

Gość ja tez takiego mam
m mala to sie ciesz ze nie masz brudasa!

Gość ona111
Moze ta akcja z niemyjacym sie facetem to pierdola choc mi to bardzo przeszkadza to co powiecie na taka sytuacje.Ona chora na jelitowke przeczyszcza ja dzien i noc w koncu udaje jej sie zasnac i w polsnie slyszy rozmowe tesciowej ktora wchodzi do kuchni i mowi do syna pozmywaj naczynia a on na- to jej kolej a ona przeciez ona jest chora a on jak jej przejdzie to pozmywa mi to nie przeszkadza.

Gość rodzinka z rabatow
wiesz co mala mi, moj maz ma siedzaca prace. przez 5 dni w tygodniu siedzi przed laptopem. Ja cale dnie ganiam z malym dzieckiem, ktore, jak wiekszosc dzieci, jest bardzo ruchliwe i energiczne. i dzis przez 15 minut wiecil dziury na balkonie, aby zamontowac talerz do anteny. to taka ciezka praca? zeby uniemozliwiala umycie sie???????

Gość radca Szprot
"No taki zapach potu od faceta to może jednak powalić Współczuję wam" Ty zapachu potu od faceta w łózku nigdy w życiu nie poczujesz. Możesz być pewna, że ta przykrość Cię ominie.

musisz go widocznie zmienić, bo nie zgadzamy się chyba w niczym... i do tej pory nie wiem, jak może kobieta mieć takie poglądy, wracając do tego ematu o gwałcie... a co do tego tematu, to cofam do pierwszego postu, gdzie wyraźnie jest napisane, że autorka ma mnóstwo powodów i podaje przykład tylko z kilku ostatnich minut

Gość bo nie rozumiem
ona111---to przykre, wspolczuję

Gość radca Szprot
szprota - niestety już mi się zdarzyło... W takim razie już nigdy więcej w życiu.

acha, to już wiem kto do mnie z pomarańczy strzela... widzę, że ci naprawdę nacisnęłam na odcisk... zabawny komentarz w kontekście tego, że sama wspomniałaś, że czasami każdemu się zdarza i swojemu nie robiłabyś awantury.... no ale oprócz pisania w cały świat, trzeba być jeszcze konsekwentnym

Gość rodzinka z rabatow
niestety takie uczucia sa we mnie. ciezko mi z tym, dlatego m.in. zalozylam ten topik. po prostu chcialam wyrzucic z siebie emocje.....nazwala swoje uczucia po imieniu, wiele bym dala, by miec do meza inny stosunek. jestesmy malzenstwem, mamy dziecko,teoretycznie mozemy byc bardzo szczesliwi, ale w prakryce jest wiele sytuacji, w ktorych moj maz totalnie mnie oslabia...tlumacze mu to, zwracam uwage na rzeczy, ktore mnie draznia... ale w wiekszosci jak grochem o sciane....

Gość radca Szprot
"jeśli z takimi się wiążesz-to już niczyja wina...trzeba wiedzieć, z kim idzie się do łóżka" Niektórzy po prostu nie mają żadnego wyboru.

Gość rodzinka z rabatow
ide juz spac. sama. przynajmniej nikt nie bedzie mi chrapal :-P a tak pwaznie, to dziekuje wam za odzew, zdanie kazdego z was jest dla mnie wazne. jutro postaram sie ozywic ponownie ten topik. dobrej nocy.