Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mst

dziewczyny pomożcie

Polecane posty

Gość mst

Cześć wszystkim,mam zaje...isty problem,NIE MOGĘ SOBIE ZNALEŹŚĆ DZIEWCZYNY!!!juz zapomnialem jak pachnie kobiece cialko.Mam 25 lat,nie pije,pale okazyjnie,ani zadnym brudasem tez nie jestem.Do jakiegos tam di caprio czy tam jeszcze innego fagasa to mi troche brakuje,ale taki ostatni to chyba nie jestem.Nie szukam laski tylko po to zeby miec z kim chodzić do lozka,brakuje mi kogoś z kim moglbym szczerze porozmawiac,przytulic czy wyżalić.Prosze o szczere wypowiedzi bez zadnych glupich tekstow

Gość mst
jest tu kto,czy juz usneliscie???

Gość mmmmmmmmmmmmm25
yhm

Gość taka jestem zakochana
hm, też tak długo mówiłam, wszyscy kazali mi czekać, a teraz co? mój chłopak jest 600 km ode mnie i jest mi źle:( może lepiej się nie zakochiwać...:O

Gość Im invinsible
moze zle szukasz jakis dziwny model kobiet wybierasz..?

Gość mst
szukam prostej,najzwyczajniejszej w swiecie dziewczyny,nie zalezy mi zeby byla to jakas modelka tylko zeby miala poukładane w glowie

Gość mmmmmmmmmmmmm25
a co to znaczy poukładane według Ciebie?

Gość mst
to znaczy ze laska nie patrzy na to jakiej marki ma facet buty i jakim jeździ samochodem,tylko na to jaki ma charakter,stosunek do dziewczyn itp.

Kurcze ludzie , wiecie zkad to sie bierze , z tego ze sie siedzi w domu przed komputerem albo przed tv....stad sie bierze samotnosc bo sie siedzi w domu . I nic nie robi po co mozna w domu robic? Samemu to mozna tylko sfiksowac ...Popatrzcie nie wszscy sie dobieraja wg wygladu...mimo ze to jest wazne no nie ukrywajmy ze nie ..bo tak to tylko modele z modelkami by chodzili i sie hajtali...Nie wiem moze zologuj sie na jakiejs witrynie gdzie sie poznaje ludzi ...albo wejdz na czata a jesli ta forma ci nie odpowiada to wychodz do ludzi jak nie tym to nastepnym razem moze poznasz jakąs fajna dziewczyne...A uwierz mi są normalne dziewczyny poukladane , ale moze nie ktorzy faceci nie umieja ich poprostu szukac-dostrzegac , nie widza ich ...bo sa niesmiale czy mniej urodziwe co nie znaczy ze są gorsze -czesto sa nawet lepsze niz te kolorowe panienki ktore sa co weekend rozrywane na parkietach itd... Powodzenia ;) pozdrawiam

Gość mst
moze problemem jest to ze jestem zbyt sentymentalny???

No to chyba nie jest wada ze jestes zbyt sentymentalny... rozne śa dziewczyny , kazda mi inny gust co do faceta ...jaki ma byc z charakteru i wyglądu...

Gość mst
Szanowna ''Wariatka_21 '',podzielam twoje zdanie ,tylko ze ja nie siedze calymi dniami na kompie czy przed tv,mam sporo znajomych w tym wiele przyjaciółek,tyle ze ostatnio coraz zadziej sie z nimi widze

Gość mst
dodam jeszcze ze najchetniej poznalbym jakas mlodą fajna laske tak19-22lat,tyle ze dziewczyny w tym wieku raczej wola mlodszych odemnie kolesi,a mam 26

No to czemu to tak wygląda? Ze sie tak zadko z nimi widujesz? Moze nie masz czasu na poznawania dziewczyn? i dlatego nie mozesz rozpocząć zwiazku???

Gość mst
a powiedzcie mi na co kobiety najczesciej zwracają uwagę

Gość gerarrd
na kase:)

Gość mst
i wszystko jasne,tyle ze ja dziwki nie szukam,jak bede mial ochote to sobie pojde do agencji zaruchac

Gość gerarrd
zaprosisz laske do kina,na kawe,kupisz kwiaty i wydasz 150 zł pojdziesz do agencji za laske zaplacisz 100 rachunek jest prosty i masz pewnosc ze za 100 gala zostanie opierdolonaa ;)

Gość mst
co to za sex kiedy posowasz panienke a ona mysli:''niech wreszcie skonczy,placi i spier...dala,i nawet sobie pipki nie polizesz

Gość gerarrd
pipke sie lize dla jej przyjemnosci a tu chodzi o twoja,co do myslenia to skad wiesz o czym normalna panna mysli?moze o bylym jak miala lub o jakiejs gwiezdzie?:0

Gość gerarrd
albo zalatw sobie panne do bzykania zero zwiazkow,zero gderania zero wyrzutow sumienia

Gość mst
ide do wyra PS:nie miałem na mysli normalnej dziewczyny tylko qrwe z agencji

Gość gerarrd
one wszystkie to kurrwy

Gość roletka
Samotność to choroba tego wieku,prawdziwa plaga.

hmm tak sobie myślę w sumie mógłbym założyć identyczny temat jak autor przystojniak ze mnie żaden ale brzydal też nie jestem :) moja średnia z fotki to Aktualna średnia: 9,23 na 661 więc nie jest źle chyba :) a jednak w samotności tkie ale coś mi sie wydaje ze to dlatego że dziewczyny po prostu interesują sie tymi ciemnymi typkami

No własnie jestem w podobnej sytuacji a może i gorszej bo jescze prawiczek w tym wieku.A to chyba racja że nie lubią cichych i dobrch i czułych facetów.

Gość a dlaczego szuaksz w wieku 19-
19 -22 a nie rówieśnicy, co? Jakieś kompleksy, że siksy szukasz? fanatyk dziewictwa, czy stare to już nie dla ciebie?

Gość 21_lat
bo dziewczyny puszczalskie szukaja bandziora, łachudry a jak dziewczyna normalna, spokojna i cicha szuka normalnego i spokojnego kolesia to juz na takiego nie natrafi, nie spotka:O dziwny jest ten swiat;)