Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prawdziwa decha

mikroskopijny biust mam oceńcie

Polecane posty

Gość zaakcetowac kobieta jestem
chcesz miec dzieci? chcesz je karmic? Pozatym moga wystapic komplikacje blizny te wkladki trzeba wymieniac co jakis czas a co jesli organizm odrzuci?

Gość prawdziwa decha
właśnie dlatego postanowiłam choćby nie wiem co nie robić operacji.. jeszcze pytanie do facetów- czy mogłaby spodobać się im taka dziewczyna..?

Gość prawdziwa decha
wyglądają na serio identycznie, bo przed lustrem nawet patrzałam czy nie większe/mniejsze są.. najgorsze w sumie że nago jeszcze nawet mi nie przeszkadzają, ale przez ubranie są bardzo małe, może jakaś dziewczyna bez biustu poleci mi jakieś ciuchy pasujące, tymczasem idę spać :*

Gość Ciekawy czy nie śpią
Jesteś śliczna i nie przejmuj się wielkością swych piersi.Są małe ale je też można całować,lizać i pieścić.Póki co nie myśl o operacji.

Gość Achilles
Piekna z Ciebie Kobieta:) masz spoko biust nie pzrejmuj sie i nie pocieszam Cie teraz

Gość andre_as
Śliczne cycuszki - nic nie zmieniaj :)

Gość cysie jak marzenie
jak sie dasz pokroić to i ja sie pochlastam

Gość wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
pamietaj... małe jest piękne;)

Gość ja też mam takie
i dlatego wolę nie spoglądać w lustro:(

Gość jestem tu przypadkiem
Wszystkie kobiety z którymi byłem na dłużej to miały dosyć obfity biust. I powiem szczerze trochę mi się przejadło. Dlatego też teraz bardziej podniecają mnie sportowe biuściki. Rewelacja.

Gość facet12343
z przodu plecy z yłu plecy pan bóg stworzył cię dla checy

Mały biust można bardzo łatwo powiększyć optycznie, poprzez noszenie odpowiedniej bielizny i odpowiednich fasonów ubrań. Sama stosuje się do pewnych zasad. *Noś staniki ze specjalnymi poduszeczkami, na przykład typu push-up, albo wcale ich nie noś(nagi biust pod bluską, przyciąga wzrok przechodniów.) *Noś sukienki odcinane pod biustem. *Wybieraj bluzki z falbanami i marszczeniami. *Jasne i wzorzyste ubrania, przyciągajace wzrok.

Gość prawdziwa decha
dzięki za miłe słowa- spodziewałam się że będziecie się nabijać, narazie noszę je w staniku push upie w którym i tak toną, ale przynajmniej przez ubrania nie wygląda to źle... mam 9 cm różnicy między obwodami, chociaż jak zmierzyłam przed chwilką to wyszło 11cm (68-pod/79- w biuście) ;) a to już prawie A ;) tylko że chyba mi przed okresem urosły ;)

Gość ujdzie
8/10 za ciało

Gość kie ka
ja też mam dokładnie identyczny biust i moze jestem troche chudsza nawet niż kobieta ze zdjęcia;) mojemu byłemu sie podobało a teraz na brak powodzenia też nie narzekam choć inni ich nago nie widzieli :D

Jest naprawdę wyśmienicie. Mit że licza się tylko duże cycki jest mocno przesadzony. Jesli mam być szczery to osobiście bardziej podobaja mi się mniejsze niż duże. Nie mysl nawet o jakiś zmianach!

Gość takifacet
można się przytulić do całego ciałka a nie tylko do wielkich cyców

Gość rudyAniołek
Małe, ale fajne - sama chciałabym takie mieć - wygodnie, subtelnie, delikatnie. Jeszcze jeśli są róniutkie jak u tej dziewczyny, to super. Moje są za duże, jedna trochę większa - w staniku to jeszcze jako tako wygląda, ale bez się trochę wstydzę, no i te komentarze - najpierw idzie biust, a potem ja, to się zdarzają średnio smaczne teksty. A dziewczyn z małym biustem nikt nie obraża ;/

Gość prawdziwa decha
hmm może obrażać to nie, ale chłopacy często się czepiają moich cycków "bo chcą być śmieszni" i myślą że mnie też to śmieszy;\ np. jeszcze za czasów liceum przychodzi pani dyrektor do klasy i mówi żeby ładnie się ubrać i żadnych dekoltów bo biskup przyjeżdza. oczywiście pierwsze co słyszę to chłopak który woła "ej słyszysz Pati nie zakładaj dużych dekoltów ...ups zapomniałem że nie masz do czego... i cała klasa brecht ;\" aczkolwiek mimo takich niemiłych wypadków to na brak powodzenia na szczęście nie narzekam, chociaż stałego chłopaka nie mam

Gość prawdziwa decha
albo przychodzę w zwykłej bluzce na ramiączkac, a znajomy "mmm jak ładnie dziś wyglądasz.... i jaki ponętny dekolt" poźniej coś wspominając o swojej 12-sto letniej siostrze że ma większe :\ przyzwyczaiłam się do nabijania ze mnie ;\ irytujące ale nic nie poradzę na to, że są ładne wiem tylko ja i to jak jestem rozebrana to to widać ;-)

Gość rudyAniołek
A widzisz :). Ja mam taką kolezankę, która też miała zawsze maleńkie piersi (teraz też ma, chociaż po ciązy i karmieniu :) ) i trochę żartów w liceum było, ale tylko ze strony bardzo bliskich kolegów z naszej paczki, którzy żartowali i z moich i z jej :). Hehe, na barak powodzenia żadna z nas nie narzekała, ale teraz ona ma roczną córeczkę, a ja jestem jeszcze dziewicą :)

Gość rudyAniołek
Taaaak, raz na imprezie kolega "namiętnie" głaskał tę moją kolezankę po plecach, a potem "O sorry, myślałem, że to Twój biust" :)

Gość e tam jestes fajna
jestes fajna laska pokochaj siebie nie rob operacji

Gość taki jeden chlopak
a mnie wlasnie marzy sie sex z wlascicieką takiego biustu....halllo ma ktoś moze nr telefonu do tej laski z fotek?

Gość ja też mam takie
Ile pozytywnych komentarzy!!!Szok, szok, szok! Nie spodziewałam się. Jeszcze trochę i wyleczę się z kompleksów.

Gość TREK
Zdecydowanie piękny biust.

Tak naprawdę w związku liczy się osobowość. Jeżeli facet leci na ciebie bo masz taki czy inny biust, to olej go. a propos Twojej budowy - jesteś CUDOWNA w KAŻDYM calu