Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ziutek234545

jak to jest z tym orgazmem u kobiet?

Polecane posty

Gość ziutek234545

mam dziewczynę od kilku lat śpimy ze sobą,ale zauważyłem,że jej bardziej zależy na stosunku ze mną niż na orgazmie.Orgazm osiąga tylko podczas dotykania łechtaczki,i mi mówi kiedy chce żebym ją doprowadził do orgazmu a zazwyczaj raz na tydzień natomiast gotowa na stosunek jest zawsze kiedy ją się zapytam to chce.Czasami tak się kochamy jak jest okazja kilka razy dziennie bez jej orgazmu Próbowałem jej zrobić orgazm na drugi dzień to stymulowałem ponad godzinę ssałem jej sutki i nie doszła. Potem mi mówiła że ją sutki bolały kilka dni a "cipkę jej zatarłem".Czy sa tutaj takie laski z podobnym problemem bo myślę że ona jakaś nienormalna.

Gość ziutek234545
a co w tym śmiesznego Pocierałem jej łechtaczkę palcem tak długo a ona nie mogła osiągnąć orgazmu choć wyczuwałem że się skupia.

Gość ktossiowa
ja mam tak samo jak twoja dziewczyna, więc chętnie poczytam wypowiedzi innych osób

Gość ziutek234545
skoro ty masz tak samo to chyba jest normalnie u niektórych kobiet że nie zawsze chca orgazm choc gotowe są do stosunku

Gość wenecjaaaaaaaaaa
ja tak mam prawie zawsze :D i co:P

Gość buahahahahhaa
e czego nie normalna? :) pewnie masz małego i jej nie podniecasz:D

Gość ziutek234545
czasami aż się dziwie bo jak ją dobrze bzykam w róznych pozycjach i ona potem w pozycji na jeźdzca to mam wrażenie że ma orgazm a jak sie ją pytam to mi mówi że była na granicy ale orgazmu nie miała.

Gość ziutek234545
ty masz obsesję małego fiuta.Mam normalnego i ona ma też normalną cipkę

Gość angliiiiiiiiinka
e gosciu musisz miec malego kaktusa po prostu jak tu juz ktos powiedział XD

Gość ziutek234545
mam chyba większego od normy bo jak bzykamy się w pozycji nogi na pagony to ja boli

jest zupełnie normalne Sa kobiety które potrzebują sie odprężyć seksualnie raz na tydzień a czasami są takie że raz na m-c a są też takie że codziennie i jest to indywidualna potrzeba dlatego ważne jest dopasowanie sobie temperamentów seksualnych żeby być szczęśliwym w związku

w gazecie napisali,że kobieta może mieć tylko orgazm łechtaczkowy. Że pochwowy nie istnieje. Nię pamiętam w jakiej.

Orgazm jest orgazmem a jak jest droga do niego to jest inna sprawa.Zależy to od fantazji ,jej wychowania,przyzwyczajeń (sposobu masturbacji) ,wyposzczenia (stanu podniecenia) ,czasami kobieta jest tak podniecona na faceta (dlugo go nie miała ,brak okazji do masturbacji) że gdy on tylko w nią wejdzie to ma orgazm.

normalne kobiety nie zawsze daza na sile do orgazmu a faceci czasami za bardzo sie staraja i przesadzaja z intensywnoscia tych pieszczot:)czasami wystarczy bliskosc i delikatne pieszczoty,czasami ciesza sie kiedy facet tylko szczytuje,taki chyba kaprys i sa zadowolone.....facet niedoswiadczony moze poczuc ze sie nie spelnil jako kochanek.....ale to przychodzi z wiekiem i nie ma to nic wspolnego z rozmiarem....(czy dzieci juz spia?)zreszta nigdy nie zrozumiemy kobiet do konca....i dobrze! :)

orgazm u kobiet został wytworzony sztucznie przez fantazje podczas stosunku ,intensywną i inteligentną stymulację łechtaczki.Każdy stosunek na który godzi się kobieta z facetem który ją podnieca jest dla niej przyjemny i nie musi kończyć się orgazmem jak u nas ,bo u nas jest inny mechanizm seksualny ,bardziej prosty Duża grupa facetów uważa że kobietę można podniecić tak jak nas dotykając stref erogennych.Stąd jest dużo gwałtów spowodowanych tym ,że kobieta nie jest gotowa do seksu a tylko do flirtu a facet myśli że jak zacznie na siłę to ja rozgrzeje bo tak jest z nami a to gówno prawda.

nie tylko że nie wiedzą ,ale krążą opinie w "pewnych środowiskach" że kobieta to facet tylko z cipką jak ja złapiesz za cycka to już ma ochotę ci zwalić i ma orgazm.Tak jak my podniecamy sie goła kobietą to one sie podniecają gdy zobaczą faceta i chodzą co niektórzy z dyndającymi członkami po parkach żeby kobiety miały o nich fantazje podczas seksu a to tylko wprawia je w obrzydzenie do facetów a nie w podniecenie.