Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość strasznie smutnaaaaaaaa

Cos dziwnego stalo sie ze mną w nocy

Polecane posty

bylam caly dzien poddenerwowana, w nocy jakos zaselam ale o 12 sie obudzilam i zaczelam strasznie denerwowac bo jest sesja, bo nie zdalam egzaminu, bo mam zespol jelita drazliwego...i zaczelo mi "jezdzic" w brzuchu, burczec, przewracac sie i mialam STRASZNE gazy w dodatku cuchnące!!! a zawsze mam bezwonne....juz wczesniej zauwazylam ze w stresie mam gazy...ale zeby cuchnące?? przeszlo po....tebletce na nerwy i zasnelam ....strasznie to dziwne :( czy to nerwica?

Gość mmmamamamaaaaaaaaaa
możliwe, ze nerwica, albo po prostu jednorazowy stres, który tak zadziałał na Twój organizm. postaraj się wyciszyć i będzie ok.

ale jak stres mopze powodowac taki stany?:(

no zawsze bezwonne, chyba ze sie najadlam cebuli albo czegos...ale wczoraj jadlam to co zawsze....a w stresie taka rewolucja mi sie zrobila...i im bardziej o tym myslalam tym bylo gorzej a jak przestalam myslec i sie powoli uspokoilam to przeszlo.....

może powodować takie stany. nerwica może doprowadzać do takich objawów, że nawet sobie nie wyobrażasz. gazy to akurat niewielki objaw;)

Gość astmiczka77
to stres

Gość ddddk
Laska ty chyba jeszcze nic nie wiesz o zespole jelita drażliwego. To, co ci się przydarzyło, to normalka, wyobraź sobie, że ludzie mają tak permanetnie, także w ciągu dnia. Jelito drażliwe to jest wyjątkowe świństwo, które może całkowicie zrujnować życie.

Gość ddddk
I co się tak dziwisz - typowe przy zespole jelita drażliwego.

Gość klaraa_a
pewnie kupe tez bezwonną robisz