Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BędęWdzięcznaZaJakąkolwiekOpin

Proszę o POMOC

Polecane posty

bardzo przepraszam że pisze nie w odpowiednim topiku, ale widze że tutaj ostatnio ktoś odpowiadał. mam taki problem, rzeglądałam liste numerów telefonów w komórce mojego partnera, i natrafiłam na nazwe imienia której nie kojarze byśmy mieli znajomą ( o takim imieniu) przepisałam nr tel, i se myśle wpisze do wyszukiwarki, tam czasem można zaleźć namiary po numerach tel, np jak ktoś na allegro podaje albo jeszcze coś, okazało się że ten nr tel był ze stronki o anonsach, i rzeczywiście imie się zgadzało, nr tel, i miasto w którym mieszkamy. Nie wiem jak postąpić, wiem że źle zrobiłam przepisując nr tel, ale nie umiałam inaczej. Bardzo proszę o poważne opinie.wiem że teraz zostane zjechana o nielojalność, ale wiem że wiele osób postąpiło by na moim miejscu tak samo, może rzeczywiście nie powinnam mu robić jazdy o to, bo to w sumie ja grzebałam w tel, ale teraz kurcze nie wiem jak postąpić strasznie przykro mi w środku że ktoś komu sie ufa i kocha trzyma nr tel w komórce pań z anonsów.

Gość zylawodnaa
może porozmawiaj z nim

Gość pokkuta
nie wstyd ci tak grzebac w nieswoich rzeczach? i dobrze ci tak

pogadaj z nim bo to moze nie dla niego ten numer......albo jakas kolezanka jego szuka drugiej połówki :P chociaz i tak ci prawdy nie powie:P

no własnie, o to sie obawiam wiesz, że mi nie powie prawdy:( jakos tak dziwnie sie teraz czuje

no i dlatego głowkuje co moge powiedziec zeby nie umial znalesc wymowki. jeśli ktoś by miał ciekawy pomysł. będe wdzieczna

Gość ktooooo
Powiedz,ze ktos dzwonil na domowy i podal Ci ten numer ( ten ktory znalazłas ) i ze prosił zeby Twoj partner odzwonił na niego. Zapytaj spokojnie czyj to numer.