Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziwne takie

nie czaje facetów!

Polecane posty

Gość dziwne takie

fajny facet;p zapoznałam sie z nim po ok 3 miesiącach... tak wiem, dluugo xd ale warto było;p tyle, że wzięłam od jego kolegi nr i napisałam.... on napisał do tego Piotrka 'czy dałeś jej mój nr?', na to mu Piotrek, że tak, a on do niego 'omg' nie wiem jak to odebrać, wiecej sie nie odzywałam... aż wieczorem mi klipa puścił... tyle, że ja odpuściłam i nic.... nie wiem co myśleć o tym?

Gość dziwne takie
nikt nie odpisze:(

Gość peaches
Nic nie pisz, nie dzwoń ani nie puszczaj sygnałów, bo wtedy pomyśli że jesteś za nim "posikana" i bedzie mila Cie gdzies. Faceci lubia sami zdobywac. skoro wie juz ze on Ci się podoba to zaczekaj na jgo ruch, jesli nic nie zrobi to znaczy ze pop prostu mu sie nie podobasz...

Gość peaches
niewiem czy cos zrozumialas z tego mojego pisanai:)) ale jesli tak to posluchaj mnie. Jesli nic nie bedziesz sie odzywala to wkoncu on pusci ci sygnala, napisze cos. wtedy tu mu odpisz "z łaska" na drugi dzien, zeby przez ten czas o tobie myslal...to dziala:))

Gość mała mi23
no i chyba sie więcej nie odzywaj..skoro napisałaś raz, a on nie odpisał tylko tak jakby odpuścił Ci sygnał..więc już raczej nie napisze..a tak w ogóle to omg znaczy oh my God, czyli "mój Boże..", więc chyba koleś nie był zachwycony, że inny dał Ci jego nr. Jakby był zainteresownay to by odpisał i sie cieszył jeszcze, że napisałaś..

Gość peaches
zgadadzam sie z przedmowczynia:)

Gość dziwne takie
w sumie to macie racje, a wiem co znaczy omg, nie bede pisala juz, bedzie chcial to sie odezwie ;p

Gość dziwne takie
tzn. nie, odpisał mi ;p ale pisalismy tylko 3 esy, bo nie wiedzialam co napisac, a po za tym jak mi moj kolega powiedzial o tym esemesie to sie z dk wkurzylam i kazalam mu jemu napisac, ze nie bede mu dupy zawracala... e tam... a on mi tak przed 20 puscil klipa, to ja nie wiem...

Gość dziwne takie
więc?