Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zielone oczy czyli kocie

fryzjer i farba zmywalna..

Polecane posty

mam naturalny kolor wlosow.nigdy nie farbowalam ale chcialabym pojsc do fryzjera i zeby mi zrobil zmywalna..mozna tak?chce wrocic znow do swojego koloru. zastanawiam sie jeszcze jaki jasna karnacja zielone oczy

Gość anta gonistka
o maaatko, kobieto, po co wydawać pieniądze na fryzjera żeby Ci zrobił kolor na tydzień? :O nie możesz sama? Ja co jakiś czas farbuję sobie włosy szamponetką palette na rudo i niestety tylko tydzień max trzymają, ale nie mogę się zdecydować na trwałą farbę... tak czy inaczej, polecam palette. a jaki masz kolor włosów i na jaki chcesz pofarbowac?

nie hce sama bo sie na tym nie znam a jak mi nie wyjdzie to co zrobie. jestem naturalna szatynka , jasna brunetka no nie wiem taki dziwny ten kolor nikt nie potrafi go sprecyzowac..chcialabym cos jasniejszego moze miodowy blond? a jest wogole taka mozliwosc ze fryzjer zrobi mi taka farbe?

Gość Galantynka
Sama malnij sobie, ostatnio jest fajny odcien rozswietlony kasztan. A takie nijakie włosy , przed zesiwieniem miałam i ja!

Gość anta gonistka
Teraz to mnie rozbawiłaś :D Jak możesz sobie rozjaśnić włosy nietrwale?! Przecież to niemożliwe... Nietrwale można tylko nałożyć jakiś kolor na nasz naturalny, ale do rozjaśniania potrzebne jest przecież wybicie naturalnego pigmentu włosów. No way.

no to nie wiem :( nudzi mi sie ciagle ten sam kolor ..

Gość anta gonistka
Co do Palette to bardzo trudno cokolwiek schrzanić, po prostu nakładasz na całe włosy i czekasz pół godziny, zmywasz, suszysz. Cała filozofia. Ale to tylko kiedy chcesz ciemniejszy kolor.

Gość Galantynka
E tam, mozesz zmienic sama malnij sobie świetlistym kasztanem i bez zadnego rozjasniania, jaki masz swój odcien naturalny pod słońce, kasztnaowy czy szary?

Gość anta gonistka
ja zafarbowałam sobie zmywalną Palette na sylwestra i od paru dni już nie ma śladu. Właściwie to kolor był intensywny przez jakieś 5 dni, później już trzeba było się wpatrywać, żeby coś dostrzec

Gość Galantynka
Palette wysusza włosy , ja nie lubie tyc h farb bo wychodza wsciekłe kolory...malnij tymi droższymi lepiej..

Gość Galantynka
A najlepiej nosic swoje dopoki nie masz siwego włosa...

Gość anta gonistka
wysusza? u mnie włosy własnie zawsze są ładnie nawilżone i lśniące, nigdy też nie wyszedł mi wściekły kolor, a mam ciemny blond naturarlny.

Gość kilku fryzjerow ostrzegalo
mnie przed palette - ze to najgorsza farba :O

Gość anta gonistka
Ale my nie mówimy o farbach, tylko o szamponetkach.... T_T ludzie, czytajcie cały wątek zanim pierdolniecie głupotę...