Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zagubionalalalala

którego byście wybrały?

Polecane posty

Gość zagubionalalalala

mimo tego ze nigdy bym sie tego nie spodziewala, wdalam sie w trojkat. dluga historia, jak to wyszlo... ale teraz jest ich dwoch. jeden to usmiechniety, poczciwy chlopak. taki energiczny aktywny typ z masa znajomych i zawsze dobra gadka. drugi jest niesamowicie inteligentny, troche niedostepny i zmienny, z jakas tajemnica za oczami. bywa z nim trudno, ma swoje fochy, ale rozumiemy sie dobrze i seks jest niesamowity. ktorego byscie wybraly? podobaja mi sie obaj

Osobiscie wybrałabym tego drugiego bo, ten pierwszy na dłuzszą mete sie nie nada bedzie mysłał o imprezkach znajomych itp, nie ustabilizuje sie,ten drugi natomiast inteligenty i tajemniczy hmm to moze być ciekawe, poznawanie tego faceta i moze być inspirujące :) pozdrawiam Cię!

Gość ja bym wybrała....
chłopaka nr 1! z takim będzie Ci się dobrze żyć, a z chimerycznym dziwakiem mogą być problemy... wiem coś o tym :)

Gość zagubionalalalala
kurde ja wlasnie zupelnie nie wiem... z tym mrocznym, skomplikowanym spotykalam sie przez 2 miesiace. bylo naprawde cudownie, ale potem on mnie bardzo od siebie odsunal. poplakalam troszke w poduszke i wzielam sie w garsc... po czym poznalam tego wesolego. spotkalismy sie pare razy a pierwszy sie po tym czasie przypomnial (nic nie wie o drugim). mowil, ze sie przestraszyl, ze mu na mnie zalezy itd... teraz nie ma go w kraju, ja spotykam sie z tym wesolym. drugi wraca za tydzien... musze w tym czasie podjac decyzje! jest jeszcze taka sprawa, ze mam wrazenie, iz ten wesoly nie traktuje mnie jakos bardzo powaznie. bardziej jak takie urozmaicenie czasu. no ale przynamniej jest przy mnie, nie odmienia mu sie, nie zaczyna mnie nagle ignorowac itd... nie wiem, co robic!!!!

Gość Joasiappp
Byle którego i byle szybko, bo za moment zostaniesz sama:P Byłam kiedyś w pięciokącie... Ja i 4 chłopa, dosłownie brakowało mi weekendu żeby się z nimi umawiać. Ściemniałam, kombinowałam i mnie to w sumie bawiło. 2 się dowiedziało o sobie nawzajem więc odpadli. Jednego zdyskwalifikowałam chcąc się zaangażować z tym jednym pozostałym.. a on mnie po kilku mscach olał:) Polecam szybką decyzje. Jak czujesz tak zrób.

no i to że juz Cię zostawił, też mu dużo ujmuje. -- nierób nic na siłe. z pierwszym jestescie parą?

Gość siedzą tu mistrzynie
ani jeden ani drugi sie nie nadaje do związku

Gość wybierz tego pierwszego

ej przeciez ni eidzie przed ołtarz jutro, wiec moze zaryzykować

Gość zagubionalalalala
teoretycznie z zadnym nie jestesmy para :) z mrocznym kontaktuje sie przez internet. mowi, ze mu na mnie zalezy, ze jestem dla niego wyjatkowa, ze chce do mnie przyjechac jak najszybciej a jak przyjedzie mam byc gotowa na to, ze nie bede miec na nic innego czasu. z drugim sie tak po prostu spotykamy.wczoraj bylismy na piwie, zaraz idziemy na spacer.zero deklaracji, zero rozmow o uczuciach, nie spalismy jeszcze ze soba. to tez bystry chlopak i bardzo przystojny. ale ja mam wciaz w glowie te 2 miesiace zanim mnie nie olal ten mroczny. byly niesamowite :) seks, rozmowy, to porozumienie miedzy nami... ale fakt faktem ze skonczylo sie z dnia na dzien bo ON SIE PRZESTRASZYL. poki co jest widze pol na pol :) jakie sugestie jeszcze?

Pierwszy wyglada mi na cwaniaczka który mógłby zrobić skok w bok (jednak ja zaryzykowalam i wybralam takiego, wcale nie zaluje), drugi natomiast wymaga uwagi i zrozumienia (cos jak kobieta)... pomyśl któremu na tobie na PRAWDE zależy, bo wkońcu jest sie z kimś kogo sie kocha i kto cie kocha, bo jak nie kocha, to zdradzi ;/ pomyśl nad tym ;) mam nadzieje ze Ci to troche pomogło.

To że mówi że zależy to nie znaczy że musi to być prawda, niektórzy bajerują tylko, a jak sie znudza to zostawiają. Dlatego lepiej dobrze sie zastanów co do tego kto Cie tak naprawde kocha.

Gość xyz...j 23
mroczny ma jakieś tajemnice chyba , że się przestraszył , a wesołek bawi się dobrze nie od dziś więc się ustatkuje .

Gość zagubionalalalala
dzika_kotka... pomoglo, dziekuje sklaniam sie ku temu mrocznemu. chociaz boje sie, ze znow mnie zacznie olewac.. znow sie przestraszy albo cos. ale poki co na pewno zalezy mu na mnie bardziej.

ten drugi odpada.. co to znaczy ze sie przestaszył? z dnia na dzien cie zostawil.. ajkies dziecko.

jeszcze jedno, jezeli jeszcze nie jestes pewna to sprawdz który zaineresuje sie twoimi problemami gdy bedziesz w potrzebie. Jezeli chca tylko sie zabawić twoim kosztem to będa sie spodykać wtedy kiedy ONI chca a nie ty.

Gość zagubionalalalala
deko... tlumaczy, ze zle mnie zrozumial. fakt faktem, ze na poczatku mu zasugerowalam, zeby nie traktowal mnie jakos bardzo powaznie (na samym poczatku, jak on sie niesamowicie wkrecil po 1. spotkaniu a ja nie bylam nawet pewna, czy go lubie. chcialam go troche zdystansowac, zeby nie planowal po tygodniu dzieci). utrzymuje, ze zaczal sie angazowac, a byl pewny, ze ja go wciaz traktuje troche tak jak fuck friend'a. i postanowil sie odsunac, zeby nie bylo mu na koncu jeszcze gorzej. nawet to jako tako rozumiem.

Gość zagubionalalalala
zapomnialam dodac, ze zjadaja mnie po prostu wyrzuty sumienia.czuje sie wprost okropnie.cos mnie dlawi w piersi jak mysle o tym co robie.ale nie potrafie podjac decyzji :/

Gość tego z wiekszym
:o 🖐️