Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolendowiczka_

Kolęda...wasze wpadki

Polecane posty

Gość kolendowiczka_

Czy przytrafiła wam się kiedyś jakaś wpadka podczas kolędy? Piszcie.

Gość motyla renka
Tak, gdy przyszedł nowy ksiądz z naszej parafii okazało się, że to Ignac, mój dawny kumpel, z którym kiedyś piliśmy tanie wino i chodziliśmy na dziwki.

jak księdzu robił ulewe ta swoja wodą swieconą i doszedł do mnie to ja sie zapomniałam przezegnac i mnie leje i leje... a ten juz z całej sily trzaska tym swoim kuprem jak na szatana i w koncu poswiecił kwiatek stojący obok mnie :D

Gość a.n.m.j
Ksiądż wpadl znacznie szybko a ja z mopem latalam myjac podloe do tego z wrazenia zapomnialam wylaczyc telewizora zapalic swiec i postawic wode swiecona..

Gość aaaaauuuuaaaa
to było 3 lata temu , miałam małego kotka Boryska (rozbójnika) ksiądz siedzi na fotelu i coś tam gada a ja omiatam wzrokiem pokój szukając kociaka a jego nie ma nie ma , ksiądz sie pyta co tak się rozglądam - mówię ze kot sie gdzieś zapodział a na to ksiądz sutannę lekko do góry .... a Borysek pod sutanną gryzie mu buty... ;)

Gość kurcze miałam tak samo
jak ty z tym kotem. Też mi się gdzieś zapodział, ale jakoś specjalnie go nie szukałam. Siedziałam przy księdzu i on jakoś dziwnie się do mnie uśmiechał, nie wiedziałam o co mu chodzi. Moja mama tak na nas patrzy, ale nic... Dopiero później spojrzałam w dół. I zobaczyłam, że mój kotek wlazł księdzu pod sutannę i skacze mu po jajach. A on myślał, że to ja go gdzieś tam ręką.... Nie wiedziałam co zrobić, postanowiłam udawać, że nic nie widzę. Później wstał i wyszedł z tym kotem z domu. Kotem wrócił dopiero późnym wieczorem, strasznie wymiętoszony i z rozczochranym futerkiem... Co ten zboczek jeszcze z nim robił, to nie wiem. W każdym razie kotek zamknął się w sobie i jest strasznie nie ufny dla obcych. Jakoś też tak wcześniej dorósł?

Gość STULL
Ksiądz przyszedł , wyszedł i tak jakoś dziwnie się ociągał. Ale poszedł, a ja po 10 mnutach zorientowałam się, że koperta z kasą została na stole :P

Gość suchypion
tak leciałam, żeby przywitać księdza, że wyjebałam się na podłodze i pół holu przejechałam na gębie. potem tak się z siebie śmiałam, że nawet nie byłam w stanie zmówić wspólnej modlitwy, a co dopiero z nim rozmawiać. koperty też nie dałam, bo jak wychodził to płakałam ze śmiechu. od tej chwili żadnemu nie otwieram, bo tak mi wstyd :o

Gość lekkum
Przy wspolnej modlitwie zaczelam sie smiac na glos razem z bratem. Obdydwoje stare pryki jestesmy po 25 lat mamy haha

Gość madziaaaaaaa
upup

ja zdążyłam wejśc do wanny...słyszę dzwonki;myślę;kurna-przecież facio miał przyjśc po południu..;D wchodzi..ja wychylam łepetynę przez szparkę a on..spokojnie,pomyliło nam się...zaczekam... beka jak nic..ale szybko przywdziałam wdzianko i ..kolęda odbyła sie jak należy:D

jak byłam mała, to miałam w domu taki rowerek 3 kołowy i jak x chciał mi dac obrazek, to ja poszłam po ten rowerek i mówię mu: \'chwila, tylko odpalę mój motor!\' :P a w tym roku zapomniałam dac koperty ;)

Gość trufla złota
wyszykowałam wszystko na tip top jako pedantyczka, ksiądz przyszedł ale zapomniałam o jednym.... brat na przedpokoju powiesił kalendarz i była goła laska z cyckami na wierzchu i broszką podgoloną :-O ksiądz patrzył,wleiał gały jak wychodził to też i powiedział tak "ciało kobiety jest piękne lecz nie powinno być wystawiane na widok publiczny" ja nie jestem za tym żeby w domu wisiały gołe pipy ale niestety nie mogłam poradzic nic z bratem

Gość niezdarna__niezdara__
To teraz moja kolej: Ksiądz przyszedł na kolęde poświęcił nas usiadł itd. no i moja mama zapytała się czy ksiadz napije sie może kawy. On tam odpowiedział że z chęcią no to wtedy moja mama do mnie żebym poszła i zrobiła ( myslałam że ją zabije ) . Zrobiłam mu tą kawe , niose ją i jak sie nie wyjebałam...Cała kawa ( wrzątek) na księdzowej sutannie a on jak nie podskoczy do góry , wyjebał się z krzesła ja strzeliłam buraka jak nigdy moja matka spojrzała na mnie takim wzrokiem że sie normalnie aż przestraszyłam , tata wyszedł z pokoju a brat w śmiech... Co za obciach , mówie wam... Do tej pory dostaje nerwicy przed kolędą... :/

Gość madziaaaaaaa
haha , jesteście świetni... :D upup

Gość turpizm
śmiertelnie zapomniałam o kolędzie i półnaga czekałam na faceta, bo zmówiliśmy się na małe co nieco. stanęłam w przedpokoju przed lustrem, pindrzę się jak głupia, wypinam, w końcu ktoś otwiera drzwi, poza numer sześćdziesiąt dziewięć, seksowny błysk w oku, patrzę, a tam ksiądz czerwony jak burak. dostałam taki opierdol, że do dziś nie przyjmuję kolędy :D

Gość karolinaaaaaaa
Siedziałam na kiblu ale drzwi mi się zepsuły i nie mogłam zamknąć no więc siedze i sram a tu nagle ksiądz wchodzi i śpiewa kolęde i stanął jak wryty... Ja cała zburaczała powiedziałam żeby zaczekał chwilkę a ministranci z takimi krzywymi uśmieszkami...Jaka siara...;p

Gość .jnknl
hihihihihi, poswiecił ci chociarz kibel póxniej?:p

Gość choke
dziubulek, u Ciebie nie ma samowoli? do mnie zawsze sam sobie drzwi otwiera, podobnie jak organista roznosząc opłatki. jak się nie zamknie na zamek to trzeba chuja gościć, bo nie wyjdzie :o

Gość Lekka_jak_princessa
przyszedł ksiądz taki młody przystojny po kolędzie, i wiadomo pytam go herbatkę,kawkę,sok?on ze kawe ok podaje i w tym momencie wpada sąsiadka z dołu i krzyczy od progu-Julka jaki sexowny ksiądz chodzi taki młody.Nic tylko go zgwałcić .... wpada do kuchni a ksiądz zburaczony ja śmieję...A jej mina hahaha

Gość Milaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
U mnie było tak, że jak mój brat miał może z 5 lat, to się strasznie rozchorował... wiadomo jak to u małych dzieci... i rzygał ;) Matka mu trzymała miskę a on płakał i wymiotował. I przyszedł oczywiście ksiądz po kolędzie. Nic nie naszykowane, a on stał nad tym małym, moją matką i miską i modlił się za zdrowie brata. Pokropił go ze trzy razy i z wrażenia nie chciał pieniędzy, bo stwierdził, że będą na leki. Spierdzielił po 3 minutach :D Z opowieści mojej koleżanki znam taką historyjkę. Koleżanka w wieku 17 lat urodziła córkę. Gdy córka miała już 13 lat, a matka 30 l. to przyszedł ksiądz po kolędzie i wręczając obrazek córci powiedział do niej : "A ten drugi obrazek zanieś swojej starszej siostrze...". Oczywiście była mowa o matce :D

Gość o kurdeeeeeeeeeeeeeee
u mnie by była gorsza wtopa. ksiądz już chodzi po naszej ulicy a stary leży zachlany na kanapie w salonie. ja wtedy byłam w szkole. matka jeszcze w pracy.... siostra go jakos zaciągnęła w końcu na górę

ksiądz myślał że jestem najmłodsza ze wszystkich zebranych, miałam wtedy 23 lata -a byla z nami kuzynka młodsza ode mnie o rok, młodsza o rok moja siora i młodszy o 3 lata mój brat :D fajnie tak czasem mieć:D

pare lat do tyłu córcia małą wszystko naszykowane..przychodzi ksiadz,modlitwa,ksiadz chce pokropic a tu wody swiecoenj nie ma?!?!!? konsternacja co sie stało a to moje dziecie wypilo ze spodka :D smiechu bylo co niemiara

Gość Coalala
syn mojej kuzynki, miał może ze 3 lata kiedy przyszedł ksiądz po koledzie. i pyta małego czy zna jakąś modlitwe- no to Błażej mówi że nie. księdzu nie daje za wygraną i o wierszyk pyta. no to Błażej jedzie "Idzie pająk po futrynie, dokąd idziesz skurwysynie" :D

Gość delonga
upu dawajcie więcej...;p

Gość ja uslyszlam wlasnie w tv
drzwi ksiedzu otwiera jakis chlopczyk. ksiadz wchodzi do srodka a maly mu tłumczy ze ojca nie ma bo poszedl do pracy:) to ksiadz mily pyta chlopca o rodzine o szkole i nagle pytanie "a kiedy twoj tata wroci do domu??" dziecko zdezorientowane nie bylo przygotowane na to pytanie wiec pobieglo do kuchni i slyvhac"tata kiedy wrocisz z pracy??":) okazalo sie ze tatus przezrazil sie ksiedza i schiowal sie w kuchni:) na konfrontacje z ksiedzem wyslal za to syna:)