Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

piąte koło

powoli mam was dosyć

Polecane posty

piątka to się zacznij rozglądać, wkońcu jak się obraża a nei ma powodu to moze trzeba znaleść powód:D

Gość kkklal
delikatna ? jasne :D co ma foch do kompleksów ? Chyba tylko to, gdyby autor robił jakieś głupie docinki z tego co jest jej kompleksem. Ale wtedy faktycznie dziewczyna ma się o co obrazić Przecież ona się obraziła o to że jej powiedziałeś że nie życzysz sobie by ona spotykała z "kolegami" i jeszcze Ci opowiadała o nich a ty masz być na jej własność.

foch do kompleksów? jeśli foch jest krótki to może nie ma to zadnego związku. Ale jeśli foch trwa dłużej niż 1 dzień, no to sorki. jeśli jakaś dziewczyna obraziła się bo facet powiedział, że tamta dziewczyna jest ładna. To chyba dziewczyna ma niską samoocenę, a fachem stara się wymusić aby ją zaczęto komplementować. Tak to widze. Niemniej jest to bezsensu -- osobiście, jeśli ma facet strzela fochem to powoli zaczyna bliżej końca. Ja poprostu nietoleruje takiego zachowania. Również wśród znajomych.

Gość kkklal
aha i masa komplementów ? to też gwóźdź do trumny 20 razy na dzień powiedziane jesteś piękna ma taką wartość jak 20 listków papieru toaletowego. Można się tym podetrzeć

kąpielowa na bank będzie nowy foch:D obstawiamy?

ja uważam, że nie powinno sie tolerować focha. Foch to jest szantarz emocjonalny-tak mi si eto widzi.

chyba zrobię to co zwykle w takich przypadkach powiem to co myślę na ten temat albo to przełknie albo nie i tyle po co bardziej komplikować skoro uważam ze nic złego nie zrobiłem

Ale w tym wypadku to nie będzie foch... ona się teraz czuje zraniona, bo on ją skrytykował... pewnie się czuję beznadziejna i w ogóle... przewrażliwiona jest trochę dziewczyna...

a ja ni erozumiem jak kobieta/ facet strzela fochem. ostatnio w pracy sie koleżanka fochneła na cały pokój, trwało to dwa tygodnie i pewnie gdyby nie święta BN to pewnie dalej by trwało. Najlepsze to to że nikt nie wiedział jaki jest powód tego focha:)

Siostra, ale jakby nie tolerować fochów kobiet, to by ludzki gatunek wymarł, bo by się nie dało sparować przez te Wasze fochy. Bo większość z Was tak ma niestety. I facet dla świętego spokoju później przeprasza, a nawet nie wie za co. Ale czasami faktycznie to już przegięcia są.

Gość kkklal
wyszłam z kąpieli zraniona ? ale to że siedzi na gg i gada z jakimiś kolesiami to to nie rani faceta ? Czyli co wystarczy że się facet powie że zatańczył z jakoś dziewczyna na imprezie i ta co pójdzie go zdradzić, bo będzie leczyć kompleksy ?

nie no jak nie wiem za co to nie przepraszam i jak wiem że nic nie zrobiłem złego to tez nie przepraszam no chyba że jest mi to w stanie udowodnić nigdy nie wolno się dać zrobić w balona bo potem to będzie coraz gorzej

Gość kkklal
no i widać odr azu że porady nie były Ci poztrzebne :)

wiesz gdyby to poszło na dużą skale to kobieta w końcu musiala by przestac. Ale to mrzonki. Nie lepiej wyjaśnić? powiedzieć co mi się w tym i tym nie podoba? niż obraza majestatu bo facet powiedział ze tamta co stoi w kolejce do kasy jest ładna. Czy to ma znaczyć że "Ja" jestem brzydka? Trzeba się wziąć na sposób, nie strzelać fochem, a powiedzieć a tamten w tej kolejce jaki przystojny:P albo no rzeczywiście ładna.

Ale ona nie zdradza go, tylko sama próbuje siebie dowartościować w ten sposób. Wiem, że to głupie i niedojrzałe, ale tak właśnie to działa. U facetów też jest podobnie, zakompleksieni muszą bez przerwy sami sobie coś udowadniać....

spoko wyszłam wiem jak to się robi najpierw ona musi się opanować i musi jej przejść bo teraz to moje argumenty nie dotrą tylko ją jeszcze bardziej rozdrażnią

no i wiesz Alter jakby mi facet takiego focha zapuścił, to bym go już widzieć nie chciała. A faceci fochem też zarzucić potrafią.