Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieróbstwo wielkie

JAK ZROBIC ZEBY SIE CHCIAŁO??

Polecane posty

Gość nieróbstwo wielkie

zeby sie chciało robic cos.cokolwiek, zeby miec chęci. bo nic mi sie nie chce.nie chce nie chce. jak patrze na te brudne naczynia w zlewie to mi sie rzygac chce, jak patrze na rzeczy do prasowania to to samo. nic mi sie nie chce. ma ktos jakis sposób??ale powiedzenie sobie wez sie w garsc odpada.

Gość .jnknl
hmmmmmmm ampetamina, koka, dropsy, myslę , ze pomogą :p

Gość womb23
ehhh... dołaczam sie do pytania...:-o

Gość depresjaa
??

Gość brumTarara
i ja się dołączam

Gość .jnknl
rusz dupe i zacznij np. biegać, to pudza do zycia i koniecznie zmień diete, duzo wody mineralnej i jogórtów.....pomimo , ze pewnie nie chce ci się:p zrób to

ja walczac z lenistwem walczylam tak wypisywalam na kartce wyszstko co musze dzis zrobic odznaczajac sobie wszystko po kolei i zmuszalam siebie po prostu do tego....po 3 miesiacach pomoglo

Gość womb23
ja to mam dziosiaj taki dzień:-o maskara z lozka wstalam o 14:D cud ze w koncu wstalam bo w planach mialam wlasnie nie wstawac, i wszystko miec w dupie... ale w koncu wstalam cos sobie szybko upichcialam na obiadek... nawet pranie wstawilam i pozmywalam... ale teraz znow leń.. a powinnam sie pouczyć:-o

Gość nieróbstwo wielkie
mi sie nie chce bo wszyscy oczekuja ze ja zrobie wszystko. mieszkam z rodzicami , mężem i córka. i do szału mnie do prowadza jak rodzice przychodzą z parcy i do mnie: czemu nie jest posprzatane w kuchni?? nie mogłabys czasem( CZASEM!!!!!) umyc okien i podłogi?. i doprowadza mnie do szału jak zjedzą obiad( zrobiony przezemnie) i zosatwiaja brudne naczynia, wypija kawe zostawiają naczynia. wejdą w obłocoych butach i pytaja czemu nie mogę umyc podłogi. nosz k....

rodzina robi z ciebie wielka kure domowa...ja bym sobie tak nigdy nie pozwole kobiety nie sa tylko po to zeby zapierdalac w kuchni

Gość nieróbstwo wielkie
ale ja to wszystko robie bo mi wstyd przed mężem. wstydze sie tego ze oni zostawili syf w kuchni to muszą posprzatac po nich zeby on nie wiedział.ale ja juz nie nadazam, musze sprzatac kuchnie około 6-8 razy dziennie. a rodzice na to- ze to my wiecej zuzywamy naczyn wiec mam sprzatac.

Gość to może najwyzszy czas
znalezc swoje mieszkanie i olac rodzicow?

to wyglada tak jakbys byla w domu sprzataczka:/ ehh zmien to kobieto w koncu!! a w ogole jak mozna sie wstydzic czegos przed mezem? nie rozumiem tego

Gość nieróbstwo wielkie
no głupio mi troche, ze schodzimy na śniadanie rano, a tu góra naczyń sprzed dwóch dni i nie ma nawet noza czystego.

Gość JA NAJGORSZY LEŃ-OBIBOK
heheheh a ja myslalam ze tylko ja tak mam:D

musisz porozmawiac z mezem....chyba ze chcesz robic za kure domowa do konca zycie, moja matka robi tak samo tylko ze lata na zachcianki ojca juz 20 lat ,sprzata gotuje robi zakupy a jemu z przyzwyczajenia to idealnie pasuje