Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kastka

Miesiaczka, Prosze o odpowiedzi!

Polecane posty

Gość Kastka

Od 3 miesiecych mam jakies dziwnie bolesne miesiaczki, mam 15 lat, odczuwam jakby skurcze i rozkurcze, mozna o jakies porady prosic, co to moze byc ?

Gość Kastka
z miesiaca ana miesiac jest kapke gorzej, co jakis czas boli mnie glowa, co to moze byc ?

Gość naataalii
ja tez tak miałam. najlepiej idz do lekarza.

Gość Kastka
mialas, i bylas u lekarza?

Gość Kastka
podnosze.

Gość kolejny temat jakich wiele
Miesiączka właśnie polega na skurczach! To normalne ! Opanuj się dziewczyno, zakładasz już chyba piąty temat o tym samym. Nikogo tu nie obchodzi twoja miesiączka. Jeszcze będziesz miała 500 miesiączek w życiu. Weź No-spę albo Apap i idź się pouczyć, najlepiej biologii. Powtórz temat pt. fizjologia człowieka. www.nastolatek.pl - to jest strona dla ciebie !

Gość Kastka
Ale ja nie pisze tego bo sie wam to nie podoba albo sie podoba, pisze zeby uzyskac odpowiedzi. Wizyte u lekarza mam 26, wiec jeszcze troszke. Podczas 1 dnia ból objawia sie jak oddychanie, powiekszenie i zmiejszenie macicy. Bol jest mocny. Czasem nawe dzien, dwa po okresie, ale w tedy leciutki juz. ?

Gość Kastka
Wiec prosze o jakies rady, sugestie.

Gość daj se siana
po rady to sie idzie do ginekologa a nie pyta na forum małolatów buahahaha

Gość quatjaa
Mi mama powiedziała, że to od tego, że zaczelam sie kochać z chlopakiem. Ale robi to na złośc, bo jej sie to nie podoba. To normalne, że boli. Nie napinaj za dużo mięśni, bo to pogarsza sprawę. Jak leki przeciwbólowe nie pomagają to faktycznie - lekarz.

Gość powiem wprost
Miesiączka polega na kurczeniu i rozkurczaniu się macicy, w ten sposób macica się oczyszcza. Dobrze, że idziesz do lekarza. Możesz mieć zaburzenia hormonalne, albo tyłozgięcie macicy. USG wszystko wyjaśni. Miesiączki mogą być bardzo bolesne, to normalne u dojrzewających dziewcząt, ale do lekarza i tak musisz iść. Jakich jeszcze odpowiedzi oczekujesz? Tu na forum nie siedzą lekarze!

Gość kastka
Miesiączki mogą być bardzo bolesne, to normalne u dojrzewających dziewcząt, ale do lekarza i tak musisz iść. Skoro tak, to po co napisalas o zaburzeniaj hormo albo tyłozgięciu macicy ?

Gość kastka
podwyzszam