Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

magnolia2

powiedzcie tak szczerze

Polecane posty

Gość ldldldld
Nie lubimy na pewni głupich lasek zakładających głupie topiki.:(

ja lubię osoby o nikach: Iwa Rafaello rocznik 1987 Miss Suchego podkoszulka na razie tyle pamiętam. nielubię jarka!! jest taki opryskliwy i zwraca się do mnie tępa szmato, głupia szmato..itp. szoke-nie wymieniam ciebie bo jeszcze nie znam na tyle aby oceniać

Gość ja lubię Lusesitę

magnolia ja tez sie steskniłam :( Dawno nie klikałysmy :( A u mnie? No, nic ciekawego co mogłoby Cie zainteresowac :) Pouczona na jutro ? :) :) :)

ale Ci dobrze... denerwuje mnie moja siostra. wsyd mi za nią.ja jestem wierząca bardzo bardzo a ona jest taka że mam jej dość. szuka chłopaków na siłę, jest łatwa.... ciągle z nimi pisze na gg, telefon, maile..i to tylko o seksie i nieprzyzwoitych rzeczach. kiedy jej mówię co o niej myślę ona mi mówi żebym poszła do zakonu bo jestem dziewiczką pojebaną. nienawidzę jej zachowania. chcę żeby się wyniosła z domu i niechce mieć kiedykolwiek z nią kontaktu. mamy całkowicie różne charaktery i poglądy. ona jest żałosna.. przepraszam ze to napisałam-z deczka nie na temat ale musiałam się wygadać. może doradzicie mi coś w tej sprawie

Gość ja nie lubię.......
autorki czyli magnolia2, brat niedźwiedź, warkocz komety, jarek, cream, meaa, BrunetkaWieczorowąPorą, komiczne i dalej nie chce mi sie pisac

Gość ja nie lubię.......
zapomniałam dodać myrevin :-o a lubię siebie i moich 1000 innych nicków :-D