Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość puszysta...

czy puszysta osoba ma szanse na poznanie kogoś na portalu randkowym..

Polecane posty

Gość puszysta...

Zacznę od tego że jestem dość gruba. Mam 160 cm wzrostu i ważę 80 kg. Mam 24 lata i jest mi coraz gorzej z moją samotnością. Chciałabym kogoś poznać. Moja koleżanka poznałam swojego faceta na sympatii, pomyślałam więc że może to dobry sposób na poznanie kogoś. Tylko czy osoba z taką nadwagą ma szanse?? Nie chce nikogo oszukiwać chciałabym od razu wstawić zdjęcie a nie ukrywać sie bo według mnie zatajanie faktów jest bez sensu. Myślicie że może to odstraszyć mężczyzn? Chciałabym spróbować ale się boję...

Gość mysle
że jak najbardziej tak. chociaz to moze byc trudne, takie portale zwykle pokazuja ''otoczke'' a nie prawdziwe piekno. sporo na nich rozebranych dziewczat, i kolesi ktorzy wlasnie poszukuja takiego towaru..i zwykle wlasnie tacy goscie wyznaczaja ''trendy''. moze napisz o sobie cos wiecej na profilu, jakie filmy cie interesuja, jakie ksiazki, co uwielbiasz robic i jakie masz marzenia. A noz znajdziesz kogos wartosciowego.

Gość puszysta...
ja znam swoje miejsce w szeregu nie szukam jakiegoś super przystojniaka... po prostu też chciałabym kogoś mieć.... jarku czy naprawdę uważasz że nie mam szans na miłość?? czy jest tu może jakaś inna puszysta dziewczyna która podzieliłaby się swoimi doświadczeniami...

Gość piękno jest w nas
niczym nie ryzykujesz zakładając taki profil,załóż i sama się przekonaj-powodzenia:)

Gość mysle
że powinnaś się cenic, a nie mowic o miejscu w szergu. znam przepiekna kobiete wazy okolo 100 kg i jest bardzo atrakcyjna. jasne ze ma tylek jak szafa ale obcujac w jej towarzystwie to sie zaciera... ludzie przestancie sluchac glupot o szczuplych = pieknych i grubych = do bani. ludzie albo sa interesujacy albo nie... a watpie zeby 80% wyginajacych sie do aparatu ''gwiazdek'' mialo w sobie potencjal do bycia interesujaca!~!!

Gość puszysta...
chciałabym ale się boję... trochę się boje odrzucenia... ta moja koleżanka może nie jest jakąś pięknością, ale jest taka dość ładna tylko bardzo nieśmiała i jej net pomógł... a ja nie dość że sie boję to jeszcze mam tą nadwagę...

Gość Sratatatatatatatatata
jarek to ty spierdalaj łazego jebana :P :-O a ty kobito,jak najbardziej mozesz.mam dwie grube kolezanki i one maja chlopakow wiec kompleksy schowaj w kieszen i kochaj siebie taka jaka jestes,a jest wielu facetow ktorzy gustuja w puszystych.Z reszta ,zawsze od biedy mozesz schudnac wiec nie lam sie bo zawsze jest wyjscie :D

Gość mamućka
meżczyżni lubią kobiety skromne i szczere,a schudnąć zawsze możesz.Powodzenia :)

Gość jaaaaaaaaapa
Hee.. Ja też kiedyś ważyłam 77 kilogramów przy wzroście 170 i znałam swoje miejsce w szeregu. Zero facetów w moim życiu było. Następnie schudłam do 57 kg i zaczęłam się lansować. Wyszłam przed szereg i zaczęłam być taką dziewczyną jaką kiedyś nie chciałam być. Chciałam mieć przystojnego faceta i pokazać wszystkim na co mnie stać. Piękny facet mnie oszukał i zostawił, a ja już wiem, że liczy się wnętrze:)

Gość osoba_trzecia
Schudnij choć trochę - poczujesz się nie tylko bardziej atrakcyjna ale będziesz na pewno zdrowsza - po co ci te nadmiarowe kilogramy. A jeśli zechcesz chudnąć chodząc na gimnastykę, siłownię i basen to może tam poznasz kogoś, zamiant go szukać na portalu randkowym.

Gość puszysta...
może więc spróbuje swojego szczęścia...

Gość jaaaaaaaaapa
A schudnąć nie jest tak trudno jak mogłoby się wydawać:)

Gość miałam podobnie
też miałam kiedyś nadwagę potem dużo schudłam stałam się niezłą laskę poznałam tak przystojnego faceta że aż moim koleżankom oczy na wierzch wychodziły ale on się mną pobawił pobawił i zostawił a potem na portalu randkowym zresztą poznałam innego nawet w połowie nie tak przystojny jak tamten ale za to niesamowicie inteligentny super się mi z nim gada i nigdy nie kończą się nam tematy

Gość ignorowac prowokatora
chrzonszcza!!! 😴

Gość jaaaaaaaaapa
hszonszcz, to nawet nie było śmieszne, żenujące bardziej.

Gość puszysta...
no właśnie takich reakcji się boję.... że każdy facet który spojrzy na moje zdjęcie stwierdzi że jestem " grubą świnią" :(

Gość mysle
hszonsz chyba nigdy nie miales kobiety ze takie glupoty gadasz.

Gość jaaaaaaaaapa
No to sie bierz za siebie, kobito!! I nie wmawiaj sobie że to choroba, czy uwarunkowane genetycznie. Gówno prawda, za dużo jesz i za mało się ruszasz. Pomyśl o ile będziesz szczęśliwsza kiedy to faceci będą się starać by Ciebie zdobyć, a to Ty wybierzesz spośród nich tego jedynego. Warto:P

Gość mysle
puszysta, ja jestem twojego wzrostu, waze kilka kg (kilka!) i ludzie nigdy nie uwazali mnie za puszysta... moze to kwestia ciuchow - dobrze dobranych a nie niebywale drogich ...

Gość jaaaaaaaaapa
wazysz kilka kg?

Hszonszcz dobrze ze mnie jakis zechcial z ta moja puszysta figura matko po co ziemia nosi takich ludzi:O

Gość osoba_trzecia
I ponieważ niestety tacy kretyni się zdarzają wsród ludzi, będziesz się tego bała tak długo, jak długo będziesz miała taką nadwagę. Postaraj się schudnąć, to nie tylko ten strach znikie, ale i twoje zdrowie na tym zyska (nie tylko teraz, ale przede wszytskim w przyszłości, a z biegiem lat będzie ci coraz trudniej zgubić kilogramy). Zacznij od teraz być aktywna fizycznie ... i zobaczysz, że było warto schudnąć z wiele, bardzo wielu powodów

Gość mysle
kilka kg mniej.

hszonszcz- bez komentarza :o do autorki- tez kiedys bylam gruba, wazylam ok. 76 kg. przy 172 cm wzrostu. Schudlam do 60 kg, bylo ciezko jak cholera, zreszta nadal jest ciezko, ale oplaca sie. Takze namawiam Cie, zebys jednak zrzucila kilka kilosków, Twoja pewnosc siebie bedzie rosla odwrotnie proporcjonalnie do zrzucanych kilogramow :)

hszonszcz pachołku, nie odzywaj sie:P hmm puszysta, ja napisze tak:D zaloz to konto, daj normalne zdjecia, nie tam zadne czarno biale i z dziubkiem na ustach, pokaz jaka jestes naprawde, na takich portalach sa rozni faceci, jednym mozesz sie mniej spodobac, innym bardziej.... zobaczysz, bedzie dobrze:) daj sobie troche czasu, pozdrawiam:)

Gość była puszysta
ja też kiedyś byłam puszysta.... potem dużo schudłam teraz ważę około 52 kg przy wzroście 157 w wakacje ważyłam 50 teraz na zimę mi się troszkę przybrało... aż dziwne że mam takie powodzenie bo według chrząszcza to jestem puszysta... ale fakt faktem wraz ze spadkiem kilogramów wzrosła moja pewność siebie

Gość jaaaaaaaaapa
Jak się chce coś zmienić to trzeba zacząć od siebie:P