Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ania 1986

On

Polecane posty

hej, mam nadzieje,że ktoś z was podpowie mi co powinnam zrobić, otóz podoba mi się kolega z pracy.. kręcicliśmy ładnych pare miesięcy, wspolne wyjazdy, zaliczylismy też łóżko.. ja chciałam z nim być, on ze mną nie.. potem pojawił się ktoś w moim życiu, co okazało się pomyłką..wtedy on chciał jednak ze mna być, napisał wiersz dla mnie, powiedział, że się zakochał.. a ja wybrałam nieznajomego.. a teraz wydaje mi się, że to jednak ten kolega z pracy coś dla mnie znaczy.. koleżanki mowia ze widać ze mu na mnie zalezy, ale w rozmowie powiedział, że wcale tak nie jest.. nie wiem - odpuścic? walczyć?> dać spokój? to nie jest tak, że on jest zamaist tamtego kogos ..

Gość tortura bez czarnego
0/10.

Gość koza z papieroskiem
nie wiedziałabym ,podobnie jak ty -ale uff ,jak dobrze ,ze mam św.spokój z facetami

chyba zaczynam zazdrościć, ja też postanowiłam, że koniec z nimi, ale jednak kolega z pracy mi sie plącze po głowie...

Gość Ona123456
Nic nie napisales czego chcesz i pragniesz. Jesli poczulaś ze go kochasz to czemu macie nie sprobowac? i tak nie bylas dziewicą jak cie bral wtedy wiec o jednego wiecej w twojej kolekcji chyba nie bedzie mu chodzić

chciałabym z nim być, tamten chłopak to była pomyłka, ale bycie razem jest niemożliwe.. on nie chce, bynjamniej tak mówi.. tylko widzę jego spojrzenia, inne - nie koleżeńskie

Daj spokój, Kobieto. Ten kolega z pracy to jakiś niezdecydowany, nuedojrzaly emocjonalnie chłopina. Jak byłaś wolna, to Cię przeleciał, zaliczył, ale związku nie chciał. A kiedy spotkałaś kogos wartościowego na swojej drodze, kto obdarzył Cię szczerym zaintersowaniem nagle poczuł, że łup mu sie wymyka z raczek i się w nim obudziła cheć walki o Ciebie. Znowu poczuł wyzwanie, rywlizacja z innym...Daj spokój. To jakiś toksyczny meżczyzna- pewnie by Ci nie zaoferowal nic wiecej procz seksu, a jednak fajniej jest jak procz seksu jest jeszcze chociaz odrobina milosci a nie tylko chec zdobywania i uowadniania sobiue i otoczeniu, ze jest sie "samcem alfa". Wiem, ze to trudne bo on Cie z pewnoscia fascynuje, itp, itd bo jest wielka zmyslowa tajemnica i wyzwaniem dla Ciebie- ale uwazam, ze powinnas w jakis sposob stlamsic w sobie te pokuse i zostac przy tym ktorego masz, albo uczciwie zostawic go jesli go nie kochasz i poczekac na jeszcze jakiegos ktory moze bedzie szansa na parwdziwa milosc. Pozdrawiam.

Gość .gbwrvf
podpisuje sie pod pania powyzej