Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość deedeee

mam ochotę spróbować z kobietą..

Polecane posty

Gość cococco
a ty ile masz lat?

Ja myślę tak : Koło godziny 19:45 spotkamy się w lokalu na nie znanej nam jeszcze uliczce w twoim mieście będzie to raczej jakiś cichy pub z przyciemnionym światłem i sączącym się jazzem z głośników ja będę siedział przy stoliku dla par pokrytym czerwonym obrusem i z niewielką świeczką na środku popijając czerwone wino :P to będzie początek :D :P

A potem w TV bedzie komunikat ze jakis frajer zarażał panienki AIDS jeżdżąc po calym kraju i ze w ogole znalazlo sie paredziesiat naiwnych idiotek. Rany jakie te panny są głupie jak im bolca brak

Gość cococco
wow fajnie;) tylko ze w moim miescie nie ma cichego pubu:D i raczej nigdzie nie graja jazz:D:D:D czekam na dalsze propozycje;)

Jak nie ma pubu z jazzem to lipa trzeba zmienić plan poczekaj :D pomyśle a jakaś cicha knajpka ??

Gość cococco
cicha pizzeria;) moze byc? :D

wiec siedzę przy drewnianym stoliku na metalowym krześle popijając browarka i słyszę szczęk otwieranego zamka unoszę głowę z nad kufla po czym spoglądam w stronę drzwi gdzie spostrzegam nie znaną mi osobę ale po krótkim spojrzeniu sobie w oczy obydwoje wiemy że , to na siebie tyle czekaliśmy szybko wstaje i odsuwam krzesło zapraszając cię do stolika :)

po krótkiej negocjacji wybieramy pizze wegetariańsko mięsną bo obydwoje wiemy że kłutnie dziś nie wchodzą w grę. Po godzinnej dyskusji na temat facetów w czerni postanawiamy wybrać się na spacer :) uff.. męczące to pisanie :D

Gość cococco
ale ty masz wyobraznie:D a tak poza tematem pytanie teoretyczne- czemu w gre nie wchodza młodsze niz 24?

Gość cococco
ale to chyba facet powinien zapewnic kobiecie bezpieczenstwo, nie kobieta facetowi;)

Gość cococco
myslisz ze niby bedzie zdradzac, tak?

nie wiem czy będzie czy nie :P ale nie potrafi stworzyć tej atmoswery związku rodziny czy coś w tym rodzaju :D

Gość cococco
niektóre młode kobiety sa bardziej dojrzałe niz te starsze;)

do czego bijesz ?? jednak masz mniej niż 24 ?? Dużo obserwuje i nie spotkałem jeszcze takiej :D

Gość cococco
do niczego nie bije:P wiem z obserwacji;)

ktoś Cię okłamał :D heheh Może i są takie ale jakoś młode mnie nie fascynują :D Ja już oczekuje czego innego a im tylko zabawy w głowie :D

Gość cococco
oj tam od razu zabawy:P a ty nie myslisz czasem zeby sie zabawic? :P

No raz na jakiś czas to tak ale nie co weekend :D z resztę są przyjemniejsze formy zabawy niż szwędanie się po baletach i pubach :D

Gość cococco
a kto mówi o szwędaniu sie po pubach i baletach? ;) mnie juz dawno nie kreca takie zabawy ja po prostu sie starzeje😭

Nie przesadzaj :D a to jeśli nikt o tym nie mówi to ok ja jestem za :D Gdzie się starzejesz ?? Kobiety w wieku od 25 do 35 to najlepszy ich okres :D

Gość dedeee
oh, nie bylo mnie a tu taki odzew !!

dedeee nie było cie a tu temat z damskiego lizania się przerodził w męsko damskie stosunki :D

Gość cococco
no dobra to powiedz gdzie po pizzerii pójdziemy uprawiac ten piekny spontaniczny i namietny sex:D:D:D