Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gorzka i ponura refleksja

kobieta lew jaka jest?

Polecane posty

Gość gorzka i ponura refleksja

skoro tutaj tyle peanów nt pozostałych znaków zodiaków to o kobiecie lew też można conieco napisać... Ja jestem lwicą, początkowo nie wierzyłam bzdurnym horoskopom ale potem się przekonałam ile z tego ze mnie wylazi.. Jak już się zabujam to na zabój-potrafie dochowac wiernosci, jak partner mnie zdradzi to jest wojna,... jestem pieprzoną choleryczką, mam dziki temperament ale przynajmiej mam kurwa jakiś zasady, jestem lojalna i konsekwentna:O Niecierpię gierek, zabawy w kotka i myszkę, nie bawię się uczuciami i nie marnuję czasu dla ślamazarów i maruderów i pojebanych facetów, którzy robią mnie w konia:o

Gość rowniez lwica
z 2 pierwszymi wypowiedziami zgadzam sie- mam tak samo:O

Gość IP nieznany
ja tez lwica... ta cholerna lwia duma daje mi czasem w kosc...

Gość yee82
ja tez lwica:) Wiec tak.... Kobieta lew, lubi yc w centrum uwagi, byc porzadana przez mezczyzn, leniwa, refleksyjna, zasady roznie, i ma i nie ma,

a ja ostatnio straszne smuty walę na forum... po za tym 26 grudnia zmarła moja chrzestna i ni emoge się po tym wszystkim pozbierać.. rok 2008 był tragiczny

kobieta lwica ma zasady dla tych których lubi i szanuje oraz jest w przyjaznych stosunkach... ot i cała filozofia;)

Gość samotna w wielkim mieście
no to i ja się przyłączam:D podobno wredna, zmiennonastrojowa, ale też jak kocha to na zabój, wierna, potrafiąca zrobić dla ukochanego wiele, pieszczoch, l ubiąca adorację i komplementy:D nie znoszę kłamstwa, obłudy, nielojalności, niedotrzymywania słowa. przyjaciele - zasada mieć jednego i skoczyć za nim w ogień:D pozdrawiam dziewczynki:D

akurat lwice to chyba rozbrajająco szczery znak zodiaku, niestety możemy zostać perfidnie wykorzystane za swoją lojalność i wspaniałomyślność wobec przyjaciół.. :( wiem coś o tym bo już to przerabiałam...

EEEE moja najlepsza kolezanka jest zodiakalnym lewm i szczera wcale nie jest :P ale lojalna jak nie wiem co:)

betty ja się przyłączam do twojego stwierdzenia;/ dzis mialam isc na swiatelko, a tu moja \"lokatorka\" wrocila mimo ze umowione bylysmy, ze ona nie idzie bo jej sie nie chce, myslalam ze mnie szlag trafi.. ale czasem mam tak, ze czasami nie mowie tego co mysle, jak ktos mi dopiecze albo wkurzy, tylko potem się \"odwdzięczam\" :D

zgadzam sie z tym ze dla ukochanego i rodziny moze zrobic wszystko. Ja dla mojego ukochanego mogłabym zrobic wszytko co chce ale problem w tym ze on nie chce:O

moja psiapsióła olała mnie jak psa, ostatnio widziałyśmy się chyba pół roku temu - rozdzielila nas nie oległość ale jej chroniczny brak czasu i totalna olewka, ciekawe kto ją wesprze gdy będzie miała kłopoty:O

rety ale my jesteśmy tutaj ironiczne i mamy wisielczy nastrój:D przyznaję się, że temat ja założyłam przepraszam za przekleństwa :D ale cóż mam za soba trudny, pogmatwany okres... Odrzucona, nie wiem kiedy to się u Ciebie stało ale Twoja stopka jest przerażająco smutna, zrzuć ten przygnębiający ciężar i zacznij się troszczyć o siebie, Ty też jesteś najważniejsza.

Raczej w sprawch uczuciowych gorzej byc nie moze:O a poza tym mam przyjaciół ucze sie najlepiej z klasy chłopaki zwracaja na mnie uwage ale co ja poradze jak ja mysle tylko o nim i to juz 3 lata

Gość bua ha ha
Co za różnica spod jakiego znaku. Od kiedy data urodzin ma określać czyiś charakter albo inne cechy ?! haha

też jestem lwicą a mój chłopak jest lwem :) wszystko co napisałyście to prawda :) wybuchowa też jestem, łatwo się denerwuje ale szybko złość mi przechodzi :D

Gość studentka2008
mam w rodzinie lwice i lwa. wg horoskopu kobieta lew jest inna niż m lew. znalazłam to w google. i potwierdzam. to silne osobowości.

z życiem trzeba sie brać za bary :classic_cool: ja jestem samotnym wojownikiem, setki razy upadałam na kolana i wstawałam... cud że jeszcze żyję i zachowuję optymizm :classic_cool:

wg moich osobistych obserwacji i kobieta lew i facet lew mają bardzo podobne charaktery, trzeba często iść na wspólny kompromis :)