Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ehhh pomózcie błagam

HARMONET RATUNKU NIE WIEM CO ROBIC?!

Polecane posty

Witajcie! Tak więc ostatnią tabletke przed przerwą wzielam 30.12.08 przed przerwa 7 dniową. Nastepną nie moglam wziasc 8ego dnia bo nie mialam na tabletki( ) wzielam 9tego dnia. czyli 9stycznia. Teraz nie wzielam tabletki wczoraj i dzisiaj nie mialam dostepu do tabletek wspołzyłam przez te dni. Bez zadnego zabezpieczenia. Harmonet biore od roku. Czy moge byc w ciazy? Jutro na 17:40 ide do ginekologa troche sie boje ale prosze o rady i z góry dziękuje dziewczyny to mi bardzo potrzebne! ! ! Pozdrawiam, Paula!

prosze dziewczyny naprawde sie stresuje wiem ze ot moja wina i glupota ale nie olewajcie tego!:( Prosze odp!!!!!!!!!

KIedy ginekolog moze to stwierdzic? Jesli jestem w ciazy i od jutra wezme normalnie tabletke to moze to zaszkodzic przyszlemu nowemu zyciu? Nie chce tego niszczyc jesli juz sie stało. Kiedy zrobic test? Jestem strasznie zestresowana!

Gość agattta
mozesz byc w ciazy bo przerwę 7-dniowa mozna skracac ale nigdy nie mozna jej wydluzac,ja na twoim miejscu odstawilabym teraz tabletki i poczekala do okresu

Jutro idę do lekarza wiec sie spytam ale mam nadzieje ze wy mozecie mi pomóc. Bo nieprzespana noc to nic fajnego. W ulotce jest napisane, że nie dowiedziono ze we wczesnej ciazy tabletki mogą zaszkodzic. Co robic??!! Jest duze prawdopodobienstwa ciazy? Kochalam sie ale dostalam okres nastepnego dnia w 7dniowej przerwie. Kochalam sie wczoraj i dzis. Bez zadnego dodatkowego zaabezpieczenia finał był we mnie. Pozdrawiam

prosze odpiszcie:(

Gość agattta
sadze ze lekarz i tak ci nie powie czy jestes w ciazy bo musialby byc wrozbita chyba:) mam kolezanke ktora brala tabletki przez 3 ms ciazy bo nie wiedziala ze zaszla a tabletki po prostu nie zadzialaly(lekarka jej wytlumaczyla ze to w wyniku stresu oslabila sie ich skutecznosc)i dzidzius(dzis 4letni) jest zdrowy

dziekuje agata! :)) Juz jestem bardziej spokojna! pozdrawiam

Gość Chruścik
co za debilka. nie wzięłam bo nie miałam kasy, hahahaha