Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 11, 2009 bo był chory na schizofrenię czarny młody amerykański raper pomóżcie mi bo zapomniałam jak się nazywa :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kajtuślala Napisano Styczeń 11, 2009 No i dobrze !!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 11, 2009 to przykre... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość madziattt Napisano Styczeń 11, 2009 Houston Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fodm Napisano Styczeń 11, 2009 houston Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lusesita de Milagros Dolores 1 Napisano Styczeń 11, 2009 dzięki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale o co chodzi w ogóle Napisano Styczeń 11, 2009 dlaczego to zrobił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ale o co chodzi w ogóle Napisano Styczeń 11, 2009 a nie doczytałam, sorry Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach