Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość da sie zmienić

da sie zmienić....?

Polecane posty

Gość da sie zmienić

np. operacyjnie kształt paznokci...? chodzi mi o to ze niektorzy np. mają takie podłużne, ladne, a niektórzy bardzo krótkie. Tu nie chodzi o zapuszczone... rozumiecie? Różne sa paznokcie...

Gość ewpiyui
lepiej odpowiednio pomaluj

Gość ekheeeem
ojj są rózne.. gdzieś miałam taką stronę z kształtami.. zaraz poszukam..

Gość da sie zmienić
ale ja sie az tak nie martwie swoim ksztaltem tylko jestem ciekawa czy intnieje taki zabieg...

Gość ekheeeem
Nie ma już tej strony.. ale napisze ci co się dowiedziałam.. ponieważ mam krótką płytke paznokcia też dowiadywałam się co zrobić, żeby były dłuższe.. przede wszystkim nie wolno obgryzać :P Ale z tym napewno nie masz problemów jak ja.. i napewno trzeba mnieć je długie.. tak, żeby chociaż trochę odstawały.. bo wtedy płytka sama się trochę wydłuży bo będzie przylegać do całego końca palca. A czy jest jakiś zabieg to naprawde nie wiem

Gość da sie zmienić
to znaczy tak, moje wszystkie paznokcie sa nawet ok prócz kciukowych... ;/ te mają długość ok. 1 cm a szerokosc ponad 1 cm a takie normalne, ładne mają na moje oko ponad 1,5 cm, a szerokość niecały cm. Takie dokładne pomiary no ale chcialam to jakos ładnie wytłumaczyc... :D ;)

Gość kajtuślala
Tyse mózg wymień na swiński,będzie taniej i cieszyć się będziesz nawet z pełnego koryta

Gość da sie zmienić
spierdalaj kajtuślala :)