Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 da sie zmieni膰

da sie zmieni膰....?

Polecane posty

Go艣膰 da sie zmieni膰

np. operacyjnie kszta艂t paznokci...? chodzi mi o to ze niektorzy np. maj膮 takie pod艂u偶ne, ladne, a niekt贸rzy bardzo kr贸tkie. Tu nie chodzi o zapuszczone... rozumiecie? R贸偶ne sa paznokcie...

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ewpiyui
lepiej odpowiednio pomaluj

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekheeeem
ojj s膮 r贸zne.. gdzie艣 mia艂am tak膮 stron臋 z kszta艂tami.. zaraz poszukam..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 da sie zmieni膰
ale ja sie az tak nie martwie swoim ksztaltem tylko jestem ciekawa czy intnieje taki zabieg...

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ekheeeem
Nie ma ju偶 tej strony.. ale napisze ci co si臋 dowiedzia艂am.. poniewa偶 mam kr贸tk膮 p艂ytke paznokcia te偶 dowiadywa艂am si臋 co zrobi膰, 偶eby by艂y d艂u偶sze.. przede wszystkim nie wolno obgryza膰 :P Ale z tym napewno nie masz problem贸w jak ja.. i napewno trzeba mnie膰 je d艂ugie.. tak, 偶eby chocia偶 troch臋 odstawa艂y.. bo wtedy p艂ytka sama si臋 troch臋 wyd艂u偶y bo b臋dzie przylega膰 do ca艂ego ko艅ca palca. A czy jest jaki艣 zabieg to naprawde nie wiem

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 da sie zmieni膰
to znaczy tak, moje wszystkie paznokcie sa nawet ok pr贸cz kciukowych... ;/ te maj膮 d艂ugo艣膰 ok. 1 cm a szerokosc ponad 1 cm a takie normalne, 艂adne maj膮 na moje oko ponad 1,5 cm, a szeroko艣膰 nieca艂y cm. Takie dok艂adne pomiary no ale chcialam to jakos 艂adnie wyt艂umaczyc... :D ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 kajtu艣lala
Tyse m贸zg wymie艅 na swi艅ski,b臋dzie taniej i cieszy膰 si臋 b臋dziesz nawet z pe艂nego koryta

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 da sie zmieni膰
spierdalaj kajtu艣lala :)

Udost臋pnij ten post