Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rybka1988888888888888888888888

kobietki rybkoi

Polecane posty

Gość rybka1988888888888888888888888

Jakie sa rybki dziewczynki ??

Gość supeeeeeeer
:)

Gość aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ja
heheh ja jestem rybka i jestem cholernie nawina, szczera, wrazliwa uczuciowa roztrzepana i robie potem mysle. w sumie chcialabym byc bardziej stanowcza, ale jestem taka romantyczna dziewczyna :D

Gość Gooosiiiek
no popatrz mam tak samo:) tez ryba:) chyba jednak cos w tym jest:D

Gość to samo
mam miekkie serce cholera i potem cierpie naiwność, kompletny brak wyrachowania

moja przyjaciółka jest spod znaku ryb - szczera jak z koziej dupy trąba :classic_cool: jej gadke traktuję cały czas z pobłażliwością:O

Gość gosia1988
hej ja tez ryba, i zgodze sie z tym co piszecie :( wlasnie przez ta uczuciowosc, romantycznosc, i to ze zawsze chce jak najlepiej, staranie sie i to co czuje, cierpie, teraz :(:(:(:( bez niego

Gość za duzo ryb w zyciu
zapatrzona tak bardzo w siebie, ze nawet tego nie dotrzega: postrzega siebie za altrusitke, ktora kazdy wykorzystuje a tak naprawde nie ma zadnej litosci dla innych, ktorzy nie widza w niej tego co ona chce i co uparcie sobie wmawia :O na przyjaciolke - tragedia :O przepraszam kobiety spod znaku ryb ale nie spotkalam ani jednej normalnej babki, z ktora mozna bylo miec jakies zdrowe, szczere relacje, ich mitomanstwo o wlasnym swietym charakterze jest tak przesadzone, ze kazda krytyke zwyczajnie odrzucaja z fochem i obraza :O

Gość w każdym znaku
są takie osoby jesli trafiłaś akurat na rybe, przykre ja jestem rybą i musze ci powiedziec , że cechą ryb jest akurat niepewność, częste wątpliwości co do własnych zalet itd może nie mam stada kolezanek ale jest ich kilka i sądze , ze jestem lubiana skoro utrzymujemy czeste kontakty przez tyle lat ryba raczej zejdzie komuś z drogi i przecierpi i popłacze w kąciku niż wyskoczy z awanturą , łatwo ją zranić bo za bardzo sie przejmuje drobnostkami, przesadnie wrażliwa i uczuciowa, dlatego przeważnie daje sie wykorzystywać a potem cierpi

Gość taka sobie też
rybka :) - nadwrażliwe, chimeryczne, niezdecydowane, ale mają wielkie serce :) i dwoistą naturę :)

Gość kaoina
też jestem zodiakalną rybą.. i jestem..hmm.. wrażliwa,ale nie pokazuje tego,uparta,uwielbiam zawierac nowe znajomości, otwarta i owszem czasem pokazuje fochy.