Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lalolaa

mój facet nic o tym nie wie.....

Polecane posty

Gość lalolaa

że kocham innego... wyszłam za mąż, bo z tamtym być nie mogę... ale zapomnieć też nie mogę... on powiedział, że się mną zaopiekuje, że mi da wszystko i teraz pod względem materialnym niczego mi nie brakuje, ja dbam o niego i o nasz dom... najgorszy jest seks, na początku jakoś to znosiłam, teraz czasami rzygać mi się chce....

Gość nie rozumiem........
no to zkim wkacu jesteś masz meza i kochanka tak?

Gość lalolaa
Nie mam kochanka, mojego męża nigdy nie zdradziłam, po prostu go nie kocham... wyszłam za niego, bo miałam trudną sytuację materialną, wyciągnął mnie z biedy od bijącego ojca, ale nie mogę się zmusić do miłośći :o

Gość lalolaa
On dobrze wie, ze go nie kocham, powiedział że nad tym popracujemy :o gdyby nie to małzenstwo ojciec by mnie zakatowal, wiec sie zastanow co piszesz :o

Gość lulaaaaaa
to się nazywa "z deszczu pod rynnę",dzieciństwo o którym chcemy zapomnieć a wtedy?jedyne wyjście by wyrwać się z piekła to małżeństwo...znam to z autopsji.nie martw się.ale też nie pisz na kafe,bo nikt tu Cię nie zrozumie tylko zjedzie

"On dobrze wie, ze go nie kocham, powiedział że nad tym popracujemy gdyby nie to małzenstwo ojciec by mnie zakatowal, wiec sie zastanow co piszesz " ja wiem co ja pisze a ty sie lepiej zastanow nad soba :O

Wiec popracujcie nad tym. Jesli zdecydowalas sie na malzenstwo z tym czlowiekiem to mniemam, ze ma jakies zalety, jest dobry, opiekunczy, kocha cie pewnie? Jezeli meczysz sie i mozesz odejsc to odejdz. Jezeli nie (ojciec, cos tam), zostan i pamietaj, ze ty jestes odpowiedzialna za swoje emocje i reakcje. Moze znajdziesz w sobie sile ( co jest mozliwe) aby dostrzec w tym czlowieku zalety.

Gość lalolaa
Nie mogę odejść, bo nie ma dokąd. I to tyle.