Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dattabeyooo

Panie! Czy wasz partner wydaje jakies dzwieki podczas seksu!?

Polecane posty

Gość dattabeyooo

Denerwuje mnie to, facet robi kobiecie dobrze i slyszy jak jeczy, krzyczy z przyjemnosci, zazdroszcze im tego, bo to musi dawac niezlego kopa i satysfakcje. No i nie wiem, czy kazdy pan podczas seksu jest taki cichy? Moj najwyzej przy orgazmie czasem cos jeknie, a tak to cicho... wkurza mnie to, lezy robie mu loda a on jak kloda. Masakra, ja to sie dre jak glupia. Moze powinnam tez sie zamknac?

Gość CiekawaDziewczyna
Oj, moj jak na mnie wejdzie w nocy, kiedy na wersalce spimy, to wlozy ptaka, i mnie posunie, ale zero dzwiieku, tylko zrobi co swoje i idzie spac taki dretwy. Ja bym chciala cos wiecej, a on nie, aby tylko do wytrysku, aby tylko swoje skonczyc, zero takich krzykow orgazmu, zero dzwiekow podniecenia, i mnie tez to nie podnieca. Dlatego lubie w filmach te sceny lozkowe, sa seksi, bo seks w filmie jest taki zywy, a nie sztywny

Gość quatjaa
Mój kiedyś nie wydawał. Ale z czasem jakby się otworzył. Jak robie mu loda i dochodzi to nawet słychać takie rozmarzone "o taak, jak dobrze.." czasem w tym amoku szepnie "kocham Cie", no a czasem zwyczajnie głośno oddycha, i wzdycha. Ale jest to komplement, że mu dobrze ze mną.

Gość poguess
up up

ja też byłem cichy aż kedys zapytałem sie moja dziewczynę czy podniecają ją głosni faceci .Powiedziała że bardzo i zacząłem tak jak ona okazywać stan podniecenia głosem Musicie swoim partnerom powiedzieć o tym bo u nas orgazm jest tak normalną sprawą że nie zwracamy uwagi na odgłosy i nie zdajemy sobie sprawy że kobiety lubia słyszeć stan podniecenia u swoich partnerów

Gość sososososos
Moj nie jeczy ,a szkoda :( Bardzo mnie podnieca cos takiego,a jedynie w czasie wytrysku steka tylko :( I to tak hmmm cicho heh ;p A jak jest was z seksem oralnym?Bo moj facet zawsze musi mi pierwszy zrobic minetke,bo po lodzie on juz nie ma sil i lezy jak zabity .

Gość jestem ciekawaa
hmm to pewnie panowie niezbyt pewnie się czują w łóżku

Gość sososososos
Wlasnie dlatego on zawsze pierwszy robi mi minetke,a dopiero pozniej ja jemu loda.A w seksie zawsze za mna czeka,az dostane orgazm :) A jak z tymi jekami heh?Zaintrygowal mnie ten temat.Nie bedzie glupio,jesli poprosze mojego faceta,zeby wydawal jakies dzwieki podczas seksu?

Gość sososososos
A i jeszcze jedno (wybacz dattabeyooo,ze wykorzystuje Twoj topic hehe)- moj facet ,gdy robie mu loda,patrzy zawsze na mnie ,nigdy nie zamyka oczu,a ja czasem jedynie spojrze mu w oczy.Gdy on robi mi minetke,ja zamykam oczy ,zeby sie skupic,ale nie mam zadnych fantazji.Skupiam sie na tym,co on robi.Natomiast w czasie seksu,czasami(raz na x czasu),moj facet zamyka oczy.Czy to znak,ze fantazjuje:(?On mowi ,ze nie,ale jakies dziwne objawy mam.

Gość Zofi
moj ryczy jak koń!!!!!!!!!

oj znam tą porazkę kiedy facet jest cichy jak mysz wszystko gralo dochodzil elegancko ale zeby choc sapnął głosniej czy jęknął nicccccccccc :P

nie pytaj sie go o to czy fantazjuje bo nie o to chodzi zebys drążyła tak intymny temat.Pewno że sie skupia i fantazjuje żeby sie spuscić. Jak jesteś już po orgazmie to my chcemy juz tez skończyć choć wiemy że u was to jest inaczej wy możecie dalej

pewno że możecie powiedzieć żeby wasi faceci byli okazywali jękami że im jest dobrze bo was to podnieca.Tylko musicie zaznaczyć że was to PODNIECA

Gość Zofi
a po oc?

Gość sososososos
No to powiem mojemu facetowi,zeby jakies dzwieki wydawal,bo mnie to na maxa kreci :) Fantazjujecie wtedy??O innych kobietach?Oj :(

Gość qazwsxmarsjanin
yyyhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!

Gość Królowa Grażyna
Mój obecny tak cudownie jęczy...mega mnie to nakręca. A poprzedni to cicho jak myszka to i seks był lipny i nie miałam z nim nigdy orgazmu!

Gość Nikoś Dyzma
A ja zawszę pokazuję swojej partnerce że mi jest dobrze albo sam jej podpowiadam co powinna zrobić by było jeszcze lepiej, chyba nie ma nic przyjemniejszego jak partner widzi że pieszcząc sprawia przyjemność a nie leżeć jak kłoda i patrzeć jak kobieta się stara.

Gość pan szpilorek
DYZIO A WSAĆ SOBIE PALCA W DUPE:)

Gość a mój mąż
mówi: kochanie dochoooodzę, spuszczam się do mojej kochanej cipeczki :) to jest słodkie :)

Na poczatku nas seks byl bardzo cichy, ale po jakims czasie otwarlismy sie, on mnie zaczal prosic zebym sie nie powstrzymywala bo lubi slyszec jak mi dobrze. Niedawno zasugerowalam mu, ze podniecaloby mnie bardzo, gdyby byl bardziej glosny i teraz tez sie nie krepuje :) Jeczy, wdycha, mruczy i szepcze mi do ucha wpaniale rzeczy :)