Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 k=a=s

Higiena intymna- wymywanie

Polecane posty

Go艣膰 k.k.k.k.
wi臋cej opini prosz臋!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 upsssss
upsssssssssss

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jolllllla
Irygacja

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jak was slucham to mysle wspulczuje waszym facetom !! Ja od 15 roku myje sie rowniez w srodku oczywiscie nie przesadzajac z wkladaniem sobie palca az do macicy ale mycie dokladne rowniez w srodku jest normalne! !! I zaden normalny ginekolog nie stwierdzi inaczej

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 SpecDsProbiotyk贸w
Higiena intymna dotyczy tylko narz膮d贸w zewn臋trznych,pochwa najlepiej oczyszcza si臋 sama. Irygacja wyp艂ukuje naturaln膮 flor臋 i nie jest zalecana przez ginekolog贸w. Dopochwowo mo偶na profilaktycznie zastosowa膰 probiotyk ginekologiczny kt贸ry wzmocni flor臋 pochwy. 呕adne inne zabiegi nie s膮 wskazane. Po wi臋cej informacji na temat zdrowia intymnego zapraszam na invag.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Warto spr贸bowa膰 podciera膰 si臋 dodatkowo mi臋dzy myciem chusteczkami do higieny intymnej. Ja zacze艂am tak robi膰 w trakcie ci膮偶y kiedy mia艂am problem z infekcjami. Zawieraj膮 kwas mlekowy i to bardzo pomaga. Ja u偶ywa艂am z firmy efektima pharmacare bo doskonale od艣wie偶aj膮 :)a w ci膮偶y

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pieknis
jak z********a sledzien to trzeba sie myc drogie panie, nic tak zle nie dziala na erekcje jak ten zapach. ja jak cos poczuje od mojej to po prostu wychodze XD

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja opr贸cz standardowych 偶eli stosuj臋 kolagen intymny marki Anna Pikura. Przeznaczony on jest do stosowania zewn臋trznego. Piel臋gnuje, nawil偶a i zapobiega infekcjom i stanom zapalnym. Jako, 偶e jest naturalny 艣wietnie dzia艂a te偶 od wewn膮trz. Na wszelkiego rodzaju nad偶erki, itp. Moim zdaniem doskonale 艂agodzi i likwiduje wszelkie kobiece k艂opoty. 艁atwy w aplikacji, bardzo wydajny. Hipoalergiczny. Brak chemii w sk艂adzie wyj膮tkowo dobrze dzia艂a na moje najdelikatniejsze kobiece miejsca. Polecam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
jeste艣cie niedoinformowane pochwy w 艣rodku si臋 nie myje bo to zaburza naturalne ph i wyp艂ukuje zdrowe, fizjologicznie wyst臋puj膮ce tam bakterie, ka偶dy ginekolog Wam to powie 艣luz wytwarzany w pochwie ma za zadanie j膮 nawil偶a膰 i oczyszcza膰 r贸bcie dalej irygacje i "mycie" wewn膮trz a potem si臋 nie dziwcie 偶e macie grzybice i infekcj***akteryjne infekcja bierze si臋 nie z brudu ale z powodu wyp艂ukania tych zdrowych bakterii, wtedy 艣rodowisko z naturalnie kwa艣nego staje si臋 zasadowe i rozwijaj膮 si臋 infekcje grzybicze (serek) lub bakteryjne (偶贸艂tawo-zielone up艂awy)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja zawsze myje wagine w srodku nie wyobrazam sobie inaczej i nie obchodzi mnie czy to zdrowe czy nie robie to od kiedy pamietam nigdy nie mialam zapalenia lub grzybicy a czasem gdy patrze podczas kapieli co wyp艂ywa mi z tej pochwy to boze zastanawiam sie jak mozna nie myc sie od srodka szczegolnie po okresie, oczywiscie robie to tylko woda . Nigdy mi z niej nie smierdzia艂o i nie mialam zadnych problemow uprawiam seks od 6 lat i wszystko jest ok :) wasza sprawa jak dbacie o miejsca intymne ale ja wychodze zalozenia takiego ze co z tego umyjesz na zewnatrz skoro w srodku smierdzi i jest syf pozdro potem sie dziwicie czemu tak smierdzi boze moze wlasnie dlatego ? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam zakupienie kremowego p艂ynu do higieny intymnej z kwasem mlekowym marki Ziaja, w moim przypadku idealnie si臋 sprawdza. Dost臋pny mi臋dzy innymi w Aptece pod Smokiem.

Udost臋pnij ten post