Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość załamana blondynka

ZLA NA FACETA

Polecane posty

Gość załamana blondynka

Bylismy na rodzinnej uroczystości ( rodzina mojego faceta) dodam spotykamy sie odd niedawna niekogo tam nie znałam a on około 22:00 był upity w trupa. szok nawet np niezainteresowal sie jak wróce do domu?? teraz chce sie spotkac ...mowi ze pierwszys raz mnie zawiódł i ostadni..wierzyć??

Gość jakbynie bylo
Ja tez jestem zla na faceta.. Nie wierzyc. ale to nie znaczy ze masz sie z nim nie spotykac..

Całe szczęście , że nie schlał się u Twojej rodziny , to dopiero byłaby siara ;-) Pogniewaj się troszke tak dla zasady, żeby mógł się o Ciebie postarać i pokazać, że naprawdę żałuje ..:)

Gość jakbynie bylo
W takim razie ma sie z nikim nie spotykac?> kazdy mezczyzna rani, pzrez kazdego sie cierpi wczesniej czy pozniej.

nie wiem czy ona sie bedzie spotykac czy nie ? nie obchodzi mnie to ? ja tylko odnosze sie do twoich słow... bo ja nie widze sensu w spotykaniu sie z kims komu sie nie wierzy a ty napisałas cytuje "Nie wierzyc. ale to nie znaczy ze masz sie z nim nie spotykac" i idac twoim tokiem myslenia spotkania maja byc tylko dla samych spotkan ? Bo gdzie sens w tym wszystkim skoro sie nie ufa i nie wierzy ?

facet w każdych warunkach powinien się zachowywać odpowiednio przy swojej kobicie, ja bym jednak nie robiła z tego może aż tka wielkiego szumu, skoro sama widzis,z że facet troche żałuje całego zajścia i sam nie skontrolował czas, w którym % mu uderzyły do głowy, to mysle, że to jest jeszcze czas, aby z nim pogadać i powiedziec, że gościu luzik, obrazy nie będzie ale pierwszy i ostatni raz to bylo bo jak nie to foch i tyle, mówiąc prosto.

Gość jakbynie bylo
Nie o to chodzi. Ma mu wierzyc ze ostatni raz ja zawiodł? To niemozliwe. Trzeba brac wszytko pod uwage, ale to w niczym nie przeszkadza.