Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ziomal89

Sesja

Polecane posty

Gość Ziomal89

Cześć, jestem na pierwszym roku studiów niestacjonarnych, niedługo sesja i mam parę pytanek. Mam 10 przedmiotów, więc z ilu mogę mieć poprawki i o co chodzi z tym "warunkiem"? Pozdrawiam serdecznie i dziękuje za trafne odpowiedzi.

Gość Ziomal89
Nie ma tu studentów LOL?:D

Gość oridżinal
a co to za uczelnia LOL ? :O faken... tępaczka ze mnie niezła chyba, skoro nie wiem...

Gość Ziomal89
Ja proponuje lepiej na pytanie odpowiedzieć a nie kolejne zadawać...

Gość oridżinal
hu ?

Gość Ziomal89
Ja jebie, debilką to trzeba być aby się śmiać, byłem raptem na paru zjazdach co mi daje jakieś kilka dni szkoły i mam być zajebiście oblatany. Chyba sobie jaja robisz... PS. już po dobranocce więc idź spać.

Gość oridżinal
ale może to było do mnie ? bez nerwów. jutro zadaj to samo pytanie może ktoś Ci odpowie ; ) naaaraaazieee.

Gość ASkajJ
A nie lepiej zapytać na uczelni, przygłupie? :O Skąd my mamy wiedzieć, jakie u ciebie są zasady? :O Student, kurwa, z Bożej łaski :O

Gość Ziomal89
oridżinal nie do Ciebie

Zazwyczaj jest jedna poprawka, ale to różnie bywa. Np. zaliczenia często można "do woli". Z egzaminami raczej tylko jedna poprawka.

Gość Ziomal89
ASkajJ przygłupem to trzeba być aby nie rozumieć, że są sto studia niestacjonarne i na uczelni codziennie nie jestem, a blisko nie mam więc zapytałem. Mogło być przecież na waszych przykładach. Dochodzę do stanu lekkiej alienacji. Czy na tym forum są tylko blondynki, ehhhh

Gość Ziomal89
Dasein - przywracasz mi wiarę w społeczeństwo. Dzięki za odpowiedz.

A warunek to bierzesz, kiedy oblejesz jeden przedmiot. Płacisz kasę za warunek (zależy od uczelni, ale zazwyczaj koło 300zł) i masz jeszcze dwie szanse w wyznaczonym terminie

Gość Ziomal89
Raz jeszcze dzięki, bo dokładnie o to mi chodziło. Pozdrawiam

Gość extented
zalezy tez od wykladowcy bo jesli nie zaliczysz moze zrobic np termin taki poprawkowy dla osob ktore nie zdaly i nie placisz za to.trzeba sie ugadac z wykladowca a wpis warunkowy to taki ze musisz dany przedmiot poprawic do konca semsetru.zalezy tez od punktow ects ile zaplacisz.jesli masz ich 30 wszystkich to zaliczasz a jesli nie masz zaliczonego np jedengo przedmiotu to musisz miec polowe tych punktow zeby przejsc na nastepny semestr i zaliczyc ten przedmiot w ciagu pol roku.ale mysle ze na zaocznych to nikt ci problemow nie bedzie robil jesli sie postarasz.tylko idz na te egzaminy bo moze fartem zdasz a jak nie to chociaz cie wykladowca zobaczy ze byles ;) powodzenia!

Gość Kassssia
niezły z ciebie student skoro myslisz o poprawkach. nie lepiej zaliczyć wszystko za pierwszym razem?Oki masz dużo zajęć ale w związku z tym mniejszy zakres materiału

Gość karnikka
Wszystko zależy od uczelni! Ja np mogę mieć 2 poprawki z każdego egzaminu, ale moja koleżanka na swojej uczelni może mieć tylko 1. Z warunkami też wszędzie jest inaczej.