Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Roxy23

szkoły jazdy w Białymstoku

Polecane posty

witam wszystkich-chciałabym Was zapytać o opinię ośrodków szkolenia z Białegostoku. Ja właśnie skończyłam kurs w ośrodku PEGAZ przy ul.Jurowieckiej-naprawdę polecam każdemu ten ośrodek-wykłady z właścicielem-super, ale przede wszystkim Instruktor-Pan Marcin-spisał się na medal-widać, że ta praca to jego pasja,ma spore doświadczenie -lubi to...i jest w tym dobry. Mi co trzeba było-tłumaczył, wyjaśniał, nigdy nawet głosu nie podniósł, uczył jezdy dynamicznej, ale i ostrożnej. Do egzaminu czułam się dobrze przygotowana-teoria i praktyka za pierwszym razem zdane :) a Wy jakie macie opinie o naszych ośrodkach?

mój mąz tez kończył tą szkołę i też bardzo sobie chwali- ja też zamierzam się tam zapisać mąż jeździł z panem ( młodszym chyba od siebie) rysiem i tez bardzo sobie go chwalił- z egzaminem też nie było problemu a to najważniejsze

Ike jeżeli chcesz u tego samego egzaminatora robic kurs-to nie tam-bo pan Ryszard otworzyl juz swoja szkole- "Ryś" :) wiem to od pana Marcina-jako że się blisko przyjaźnią (i mają porównywalny wiek)-ale jeżeli chcesz w Pegazie zdawać-to właśnie Marcina polecam-ma bardzo wysoką zdawalność za pierwszym razem-cos ok 90% :)

Gość gościu
A ja chodziłem do szkoły Adept. Zdałem za pierwszym razem

Gość dlaczego na uczuciowym

Gość eciepecieeeeeeeeeeeee
moze zywi uczucie do bialegostoku