Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ginger89

Spadek podniecenia- pomozcie!

Polecane posty

Gość ginger89

Nie mam pojecia co sie ze mna dzieje.. Seks zawsze sprawial mi ogromna przyjemnosc, jednak nie wiem czemu, czasami zdaza mi sie ze podczas gry wstepnej nagle podniecenie zaczyna spadac... Wiem, ze to moja psychika, ale nie znam konkretnego powodu. Nagle po porstu robi mi sie sucho i kompletnie trace ochote na seks. (Nie jest to wina partnera). Mozliwe, ze to wina tabletek anty, biore je juz od 1,5 roku, zmienialam 2 razy, i czuje, ze moje libido znacznie spadlo. Kiedys masturbowalam sie dosc czesto, dzisiaj to rzadkosc. Poza tym zastanawia mnie jedna rzecz... Wiele kobiet nie osiaga orgazmu podczas stosunku, jedynie podczas masturbacji. U mnie jest na odwrot. Zawsze osiagam orgazm podczas pozycji \"na jezdzca\". Sama nie wiem, co moja lechtaczka tak naparwde lubi.. Probowalam sama wiele razy, ale nigdy nie udaje mi sie dosc.. Czesto wrecz dotykanie jej sprawia mi niemal bol... Na dodatek seks oralny nigdy nie sprawia mi przyjemnosci... sama nie wiem o jest nie tak...

Gość mgregory
Czy jak się dotykałaś nie znalazłaś u siebie miejsc które sprawiały Tobie przyjemność ?

Gość ginger89
1.Masturbacja sprawia mi wielka przyjemnosc, i wiem co mam robic, po porstu dojsc nie potrafie... 2.Nie wiem czy sie stresuje, jestm z moim partenerm pol roku i czuje sie bardzo wyluzowana. Poza tym ten problem jest dosc nowy, wczesniej nie mialam takich problemow...

Gość mirek13325
Zrob sobie mala przerwe w seksie. A moze jestes pod wplywem duzego stresu?

Gość a-be-ce-de
to na pewno jest wina tabletek! ja bralam je przez ostatnie 3 lata i mialam to samo.. po prostu nie mialam ochoty na seks, 2 miesiace temuodstawilam je i teraz... caly czas mysle o seksie, a wieczorkami juz nie ogladam filmow :) :P