Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajaca miskaa

Brzydki nawyk

Polecane posty

Gość pytajaca miskaa

moj fect gryzie skorki no nie wiem jak mu przemowic zeby tego nie robil. Ma rany wokol paznokcia. No co zrobic? pierwszy raz sie spotykam zeby facet to robil. Zwracam mu uwage stara sie tego przy mnie nie robic ale jak jest gdzies to na nowo. Jak pomysle o slubie. Przeciez kamera robi zblizenie na dlonie podczas przysięgi. Mowie mu o tym, a on nic nie potrafi tego nie robic. Moze jakis preparat? na paznokcie jest ale na skorki nie slyszalam .. Slub juz niedlugo musze go odzywczaic od tego.

Gość biedroneczka bez kropeczek
preparaty sa zarowno jak i na paznokcie jak i skorki maja gorzkawy nieprzyjemny smak odechciewa sie jakiegokolwiek obgryzania ...a poza tym dobrze smarowac narzeczonemu rece kremem

Gość pytajaca miskaa
Popytam w aptece. sama w mlodosci tez mialam ten nawyk, ale z czasem z tego wyroslam. Jednak on ma 23 lata i dopiero co nabral tego nawyku:/

cześć! ja mam ten sam problem. Mój mąż siedzi w domu i obgryza skórki. Rany wokół paznokci są przerażające. Kupiłam mu krem do rąk ale oczywiście tylko ja z niego korzystam. Już nie mam sił do niego i do jego skórek :(.

Gość biedroneczka bez kropeczek
co do kremu do rak..to oczywiscie sama bym go stosowala gdybym nie wziela sie za kremowanie jego rak...kupilam taki o neutralnym zapachu do zniszczonych rak..i codziennie wieczorem on kremuje mi moje dlonie a ja jego ...:)...

Gość frooziaa
jak bedzie spal, pomaluj mu wokol paznokcie bezbarwnym lakierem, moze wtedy nie bedzie zarl, podrzuc mu gumy lub cos do chrupania po reke zeby siegal po to a nie dobieral do skorek. Ewentualnie zagroz mu ze albo skorki albo slub moze to poskutkuje?