Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam wczoraj na randce

..facet mnie NIE odwiózł, a tylko odprowadził na przystanek.....................

Polecane posty

mimo, iż miał samochód!!!! nie powiem, zaskoczyła mnie ta sytuacja... co Wy o tym sądzicie? dla mnie to dziwne...

z czego mogło to wynikać?

Gość haaa haaa haaa haaa
a Ty co? blachara?

to jest normalne zachowanie, czy moża ja wyszłam z obiegu i nie jestem "na czasie"?? Pytam jak obecnie mężczyźni reagują w podobnych sytuacjach... :)

Gość jakuz
chyba miał dość Twojego towarzystwa

Gość lalineczka
może coś pił, może mu się po prostu nie chciało, może mu na tobie nie zależy?... a jak uzasadnił to, że cię nie odwozi? mówił coś? to początki znajomości? czemu go nie zapytałaś czemu cię nie odwozi?

mimo, iż miał samochód!!!! nie powiem, zaskoczyła mnie ta sytuacja... co Wy o tym sądzicie? dla mnie to dziwne. po prostu cie testuje.... sprawdza czy nie przejawiasz zbyt duzej KSIEZNIKOWATOSCI :p

Gość lalineczka
Faceci odważą dziewczyny po randce. Coś z tym twoim jest nie tak, olej go.

Gość frufru
tzn jak, był samochodem, a Ciebie na przystanek odprowadził a nie odwiózł? śmierdzi provo :)

faceci przeważnie odwożą dziewczyny po randce a ten hmm jakiś nie wychowany hahahaha

to nie prowokacja... sama była zaskoczona... :(

straszne rzeczy trzeba było zaproponować że na paliwo mu dasz:P

Gość frufru
widać nie zasłużyłas na odwiezienie.

byłam wczoraj na randce ... a czy on przyjechał po ciebie tym samochodem ? a pozniej odprowadził cie na przystanek ? czy to moze była piesza randka a auto posiada tylko nim nie przyjechał ?

Gość zwyczajnie facet
jest fatalnie wychowany i tyle jest zima i naprawde korona by mu z głowy nie spadła gdyby dziewczyne po spotkaniu podwiózł do domu jezeli ty musiałaś stac na przystanku i marznąć a on posadził dupe w ciepłym samochodzie i pojechał do domu ....... to połóż na nim krzyżyk i bay bay i do niektórych tutaj co twierdzą , że moze mu sie nie spodobała itd..... no i co z tego ??? umówił sie z nią i jeśli ma samochód to powinien odwiezc do domu ( nie mówie , że zaraz 100 km bo mi tu zaraz niektórzy wyskoczą, ale w obrebie miasta) a jeśli nie ma powinien odprowadzić do domu jeśli jest póżno i ciemno widać kultura i dobre wychowanie to już przeszłość dla niektórych

nie, nie przyjechał po mnie... umówiliśmy się w konkretnym miejscu... poczekał ze mną na autobus - nie poszedł wcześniej zastanawiam się, czy się z nim jeszcze spotkać mam dylemat, choć chyba jestem bardziej na nie...

naprawdę, nie jestem księżniczkowata, ale to jest szczyt, zeby facet, który ma samochód na parkingu obok nie zaproponował czegoś takiego niby błahostka, ale jednak to dośc żenująca sytuacja. Nie, raczej bym się nie spotkała i nim więcej, bo wydaje mi sie, że to wynika już z charakteru faceta, a mnie się akurat taki charakter nie podoba. Kwestia gustu :)

Gość dzisiaj mężczyzni
mają zdecydowanie braki w dobrym wychowaniu jak bedziecie miały synów to nie wychowujcie ich prosze na takich ćwoków jak ten w temacie

nie, nie przyjechał po mnie... umówiliśmy się w konkretnym miejscu... wiec czemu miał cie odwozic autem skoro nim po ciebie nie przyjechał? ja rozumie ze jak by podjechał po ciebie limuzyna pod chate a pozniej wystawił cie na przystanek to okazął by sie frajerem ....i prostatkiem ale w tym przypadku nie miał obowiazku wozic cie autem ... to była 1 randka i chyba wymagasz zbyt wiele .... Nstp razem pewnie i po ciebie przyjedzie i cie odwiezie ... i zmienisz zdanie Jesli sie taka akcja powtórzy to wtedy sie zstanawiaj czy aby ten koles nie jest jakims sknera zyłaujaca na paliwo albo jakims cwaniaczkiem

"wiec czemu miał cie odwozic autem skoro nim po ciebie nie przyjechał?" choćby temu, miśku, że ten samochód stał obok. Nie przesadzajmy, że podrzucenie dziewczyny wieczorem po randce do domu leży w sferze wielkich poświęceń - przeciez to zwykła, naturalna sytuacja dla każdego taktownego faceta :)

naprawdę, nie jestem księżniczkowata, ale to jest szczyt, zeby facet, który ma samochód na parkingu obok nie zaproponował czegoś takiego ale klaudka autorka napisała ze on nie miał tego auta na tej randce ? Przynajmniej tak zrozumiałem ... moze posiada auto ale z niego chyba nie skorzystał w tym dniu