Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość byłam wczoraj na randce

..facet mnie NIE odwiózł, a tylko odprowadził na przystanek.....................

Polecane posty

Gość dziewczyny nie umawiajcie
sie wiecej z takimi gnomami bez wychowania

Gość jeannete
im dreaming no własnie - nie jest tak w całej warszawie!! :) (zobacz co napisałam wyżej)

A nie słyszeliście o przypadkach, że samochód był zmyślony :P Zdarzają się i takie rzeczy... może powiedział, że zaparkował gdzieś tam, a tak naprawdę przyjechał rowerem :P A Wy jeszcze macie do chłopaka pretensje.. co miał na ramę ją zabrać :classic_cool:

Gość a skad wiesz...
>A ja mieszkam w Warszawie. I po pierwszej randce facet mnie odwiózł do domu taksówką - mimo że mieszkam daleko od centrum a on też - no i mieszkamy w przeciwnych kierunkach... a on najpierw ze mną podjechał taksówką do mnie a potem tą samą taksówką wrócił do siebie (oczywiście ja za nic nie płaciłam..). Także da się i w Warszawie ja nie mowie, ze sie nie da... dac sie zawsze da tylko, ze odwiezienie mnie na przyklad taksowka w wawie kosztuje jakies 40zl w jedna , spowrotem do centrum to kolejne 40zl ....w sumie za odwiezienie wyjdzie ze 100 jak nie wiecej... nie kazdy ma taki gest i mozliwosci by wydac stowe na taksowke i tyle :o uwazam, ze w tej sytuacji odprowadzenie dziewczyny do metra nie jest nieczym strasznym - mozna z nia na przyklad tym mterem pojechac jak sie bardzo chce ja pod dom odprowadzic :)

Gość byłam wczoraj na randce
jeannete a jesteście jeszcze razem?

no ale czy sytuacja tutaj opisana miała miejsce w Warszawie? Bo jesli nie, to co mi tutaj ktoś wyskakuje z jakimś warszawskim worcem? :O Warszawa to Warszawa i tam mogą nawet helikopterami sie transpotrtować na randkę :D, a temat dotyczny zwykłej, naturalnej sytuacji. A jesli nie, to niech to autorka zaznaczy, bo faktycznie może to nieco zmienić światło na tę sprawę (jesloi rzecz się miała w Warszawie ;) ) :)

Gość a skad wiesz...
boze, dziewczyny ja nie mowie, ze nie zdaza sie facet w wawie co nie odwozi... bo jak to nie jest jakies klopotliwe to czemu nie :) tylko, ze jak sie z kims umowi na kawe w centrum to nie jest to taki koniec swiata jak po tej kawie pojdziemy razem na autobus i poczeka ze mna :) jak to jest popoludnie to ja powiem szczerze glupio bym sie czula jakby facet chcial koniecznie mnie tym autobusem pod dom odwozic :)

Gość a skad wiesz...
jedenkot > taki genetelmen z ciebie? :p cos za mile stwierdzenia?

Gość jeannete
Tak - jestesmy nadal razem :) I nadal mnie tak czesto odwozi taksówkami (choć wcale tego nie wymagam, wręcz zniechęcam, bo kosztuje go to ponad 100 zł).

Gość a skad wiesz...
klaudka - to bylo tylko po to by pokazac, ze wzorce w malych miejscowosciach i w duzych miastach moga byc inne... i nie musi to dotyczyc tylko warszawy :p

bo wałkujesz to samo, a mi się już nie chce odpowiadaćććććććććććććććććććććććććććććććććććććććććć hahaha

Gość ppllllll
a tak poza tym...to teoretyzujemy....może w dzisiejszej dobie,w niektórych środowiskach bycie gentlemanem jest oznaką staroświeckości i nasz autorka ,właśnie na takiego gościa natrafiła

Gość a skad wiesz...
jeannete - nie przecze to mily gest jak odwiezie taksowka :) kto by nie chcial :) tylko zakladam, ze sporej czesci mlodych ludzi po prostu na taki gest w duzym miescie czesto nie stac...

Gość moon...
narzekacie, ze nadeszly takie czasy, ze faceci sa niewychowani. A moze ponarzekajmy, co to za czasy, ze kobiety koniecznie musza spotykac sie z facetami, ktorzy maja samochody?

Gość a skad wiesz...
jedenkot > to nie odpowiadaj mi, nikt cie nie zmusza... ale powstrzymaj sie od takich malo kulturalnych komentarzy przynajmniej

Gość facet bez samochodu
to porażka :classic_cool:

Złoty Do pracy! płacą Wam za siedzenie na kafe Złoty nie chrzan :O Jak by tu imperia siedziała to bys z tego topiku nie wyszedł przez 2 dni :P

Gość a ja uwazam ze ci
z samochodami to czasem wieksza porazka :p

a skad wiesz..., nie sądze, że w wiekszości duzych miast jest tak, jak w Wareszawie (jesli w ogóle tam jest tak, jak Ty piszesz i jest to uznawane za normę - nie kłóce się, bo po prostu tego nie wiem). Ale jak zaczniemy sobie tutaj rzucać wyjątkami od reguły, to do nieczego nie dojdziemy, bo w ten sposób mozna obalić każdą, nawet najświętszą zasadę :) A chodzi o pewne ogólne prawidlowości

Gość faceci bez samochodu
tak, ale porażka z samochodem :classic_cool: a tak to by był gołodupiec-porażka :classic_cool:

Gość jeannete
a skąd wiesz zgadzam się że nie wszystkich stać na taksówkę w Warszawie, a nawet jak stać to taki wydatek jest zbędny - jeśli mozna wrócić inaczej. Ja po tej pierwszej randce byłam skłonna wrócić tramawajem i mu to mówiłam, ale on bardzo nalegał na tą taksówkę, no i czesto nadal nalega - choć ja naprawdę mogę wracać sama do domu, no albo płacic sobie sama za swoją taksówkę - bo to drożej kiedy on mnie odwozi i wraca tą samą do centrum i potem do swojej dzielnicy jedzie.

Gość a skad wiesz...
jedenkot > no moze on wlasnie taki gentelman jak ty...co uwaza, ze gentelmanem to sie bywa czasami, a czasem nie ma porzeby ;)

Gość u mnie był lepszy numer
umówilismy sie na mieście na pierwszą randke to był taki skwerek z fontanną :) facet mi mówi , jestem samochodem, pojedziemy gdzies na kawe, ja ok pojechaliśmy do kawiarenki, gadamy, w trakcie rozmowy padły binformacje gdzie ja mieszkam , gdzie on, moje osiedle całkiem niedaleko.... po kawie i lodach ( płaciłam za siebie :)) wsiadamy do samochodu i jedziemy, gość sie zatrzymuje obok przystanku tramwajowego z tekstem .... tutaj w twoim kierunku ??? odpowiadam tak .... wysiadłam i dojechałam tramwajem dwa przystanki, była 21 wieczorem nigdy wiecej sie z nim nie spotkałam chociaż wydzwaniał do mnie z dwa tygodnie porażka

a jak jeszcze nie ma mieszkania, to juz w ogole porazka :classic_cool:

etam, jeden kot to kobieta, trochę niewyruchana jak widać, ale nadal kobieta