Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zaniepokojona zazdrosnica

włos na spodniach

Polecane posty

witam, proszę o poważne wypowiedzi, jestem załamana, ostatnio znalazłam damski włos na spodniach męża, na pewno nie mój(inny kolor)...podejrzewam zdradę, chociaż ogólnie rzecz biorąc nie powinnam mieć powodów... nigdzie nie wychodzi, oprócz pracy, wieczorem jest zawsze w domu... jestem przewrażliwiona? wiem, zę takie rzeczy są w dowcipach, ale nie mogę z tym żyć dłużej... proszę , odpowiedzcie, czy powinnam zawracać sobie tym głowę??

włos na spodniach tak Cię zaniepokoił? Przeciez to nawet mogło z krzesła sie na niego przenieść :) Badź poważna :D

długi blond, ja mam ciemne... ale skąd??? jeżdzi samochodem, rozumiem, autobus, pociąg... mógł się przykleić... nie mogę przestać, to takie prozaiczne..

a co bys zrobiła gdybyś znalazła ślady szminki? zapach damskich (nie swoich) perfum na jego ubraniach? to już w ogóle byłby dramat? włos na spodniach? mógł się nawet i z powietrza wziąć, w ciągu dnia przecież wszędzie mamy kontakt z ludzi i w róznych okolicznościach mógł go nabyć,przypadkiem...:) no chyba,że masz 15lat albo jesteś niepewna i jego i siebie;)

"ale skąd??? jeżdzi samochodem, rozumiem, autobus, pociąg... mógł się przykleić..." i co, będziesz liczyła krzesła, na ktorych usiadł w ciągu całego dnia? :D histeryzujesz

złośliwa, mam 30 lat i jestem typem okrutnej zazdrośnicy, dlatego zapytałam normalne kobiety, bo wiem ,że nie myślę racjonalnie... czyli uważacie, że to nic takiego raczej?

myślę , że powinnaś zrobić analizę dna włosa i najlepiej analizę włosów wszystkich kobiet jakie znacie- a jak się uda to i tych, których nie znacie trochę czasu ci to zajmie ale będziesz miała dowody!!

długi blond, ja mam ciemne... ale skąd??? jeżdzi samochodem, rozumiem, autobus, pociąg... mógł się przykleić... nie mogę przestać, to takie prozaiczne.. a np. w pracy to z łysymi pracuje? :D:P kobieto, nie rozśmieszaj mnie;) lubisz szukać dziury w całym?;) ciekawe zajęcie;):P zrób sobie z tego normalnie habilitację:P

Gość całkowite zufanie
1/10

zaniepokojona zazdrosnica złośliwa, mam 30 lat i jestem typem okrutnej zazdrośnicy, dlatego zapytałam normalne kobiety, bo wiem ,że nie myślę racjonalnie... czyli uważacie, że to nic takiego raczej? ja mam 24lata i jako ta normalna jak piszesz;) nie robiłabym afery o... nic:D

dziękuję z odpowiedzi, trochę mi ulżyło..

Gość ZONKA Kassia
a ja wam powiem tak :P tez znalazłam włosa i tez jestem staszna zazdrosnica a ten włos to był taki blond wpadajacy w czarny jakie to maja te dupy pizdy niedobre farbowane lalki .a potem sie kapnelam ze to jest wlos z .. jego kaptura od kurtki! bo ma takie futerko :) i takiego koloru.. ah ta Zazdrosc i podejrzliwosc.. ;/

Gość kochankaaaaaaaaaaaaaa
To byl napewno moj wlos,jestem jego kochanka i podrzucilam go celowo;P

Gość kochankaaaaaaaaaaaaaa
Ciesz sie,ze znalazlas na spodniach a nie np na majtkach:)

znalazłam damski włos na spodniach męża, na pewno nie mój(inny kolor)...podejrzewam zdradę, a twoj mąz nie jest czasami fryzjerem ? :P:P:P

Gość lalineczka
może sprawdz w samochodzie czy oby na siedzeniach więcej takich włosów nie ma. Dziwne z tym włosem.... Mój facet też ma moje blond włosy na ubraniu ale oczywiście mógł tego włosa "złapac" wszędzie:P

Gość mialam 2 lata romans z
facetem ktory tez ZAWSZE byl w domu i prawie zawsze na zcas ... chyba ze "stal w korku" ja bym sie zainteresowala blizej na twoim miejscu

popatrzcie jakie jestescie proste w działaniu ...byle głupi włos a wy szukacie juz podtekstów...:P niedługo pewnie koles przyjdzie z gównem ptasim na koszuli a wy bedziecie podejrzewac go o to ze skoro ma to co ma na koszuli to pewnie był w parku długo i sie z kim sexił na ławce :O

Gość agatkarubikowa
A jakbys znalazla na jego ubraniu np psi włos to byś go podejrzewała o to,ze jest zoofilem?Ludzie,nie mozna doszukiwac sie problemow tam gdzie ich nie ma!!!!

brat ja stawiam na to- że podejrzenie będzie raczej dotyczyło mocnego wybzykania gołąbka w kloakę ;)

włos owinięty dookoła fiuta byłby problemem poważnym, na spodniach to sprawka wiatru.