Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytajkaaaa

czego pragna faceci w lozku? piszcie faceci!!!

Polecane posty

xlzmasbc - moja partnerka podnieca mnie na tyle, że nie muszę myśleć o innych podczas seksu :O W zasadzie nie bardzo wiem po co miałbym tak robić :O Mi wystarczy, że dddaje mi się kobieta, z którą np. przed chwilą szedłem ulicą i nikt pewnie nie pomyślał, że zaraz będzie klęczała przede mną, niecierpliwie rozpinając mi spodnie i prosząc o rżnięcie... :classic_cool:

Gość Sratatatatatatatatata
xlzmasbc Dziewczyna z kafeterii i co z tego,ze twoj zwiazek przeszedł rozne etapy.Myslisz,e dzieki temu twpoj facewt nie mysli o innych kobietach,tylko o tobie zejdz na ziemie kobieto lasce chodzilo o MĘŻCZYZNE a ty wyjezdzasz tu z opisem psiaka :-O zejdz na ziemie debilu :D to ze ty jestes pierdolonym psiakiem nie znaczy ze jej facet rowniez :-O znam trzech mezczyzn ktorym nie staje na widok dziwki bo maja swoje kobiety,co oznacza ze nie kazda baba to suka z cieczka a nie kazdy facet to pies z erekcja :D niestety niewiernych burkow,kundli i kogucikow jest ...80%:-O

Gość xlzmasbc
Mało stanowczy nie chodziło mi o myslenie o innych w czasie seksu,tylko w ogole o pragnienie innej kobiety w 0ogole.Nie wciskaj mi ciemnoty,ze nie pragniesz innych kobiet,ze w ogole nie chciałbys przerznac innej ktora ci sie podoba gdybys miał okazje ku temu i gdyby twoje sumienie nagle "usneło" Kazdy człowiek pragnie nei tylko jednego partnera.Kazdy chciałby "przeruchac" sie z wieloma osobami.

Gość pytajkaaaa
przeruchac? tego chca faceci? bo tylko takie slowo sie tu pojawia. a ja myslalam ze bywaja faceci ktorzy sie 'kochaja" z kobietami...

"Kazdy chciałby "przeruchac" sie z wieloma osobami." - niekoniecznie w chwili, kiedy kogos bardzo kochasz natomiast na calej plaszczyznie zycia oczywiscie, ze mamy roznych partnerow co nie zmienia faktu, ze w zwiazku nie dopuszczam zdrady ;) a myslec to sobie mozna......:P

Gryska, bardziej mi chodziło o procedurę robienia jajecznicy, czyli czy np. oddzielasz białko od żółtka, bełtasz osobno i dopiero łączysz czy wbijasz całe jajko :) Dodajesz mleka czy nie? Takie delikatne niuanse różniące kucharkę i KUCHARKĘ :) Aczkolwiek bez żadnych złośliwości :) I nie mów, że masz taka karmę, bo sama na siebie ściągasz w ten sposób popaprańców. Szanuj się i znaj swoją wartość - czyli mamy kwestię "damy w salonie" :) Ajron, jak przestanie mi działać klawiatura po opluciu herbatą... :D :D :D :D

Gość xlzmasbc
pytajkaaaa :-) najpierw chgcecie udawac dziwki w łozku a potem oczekujecie od facetow aby z wamis ie kochali a nie ruchali :-)

Gość xlzmasbc
Dziewczyna z kafeterii naiwna.Odziel uczucie od seksu.Mozna kogos klochac i mysolec o wydupceniu innej,innego.

jezu, IMHO oddzielanie białka i żółtka przy robieniu jajecznicy wskazuje na poważne problemy psychiczne oddzielającego :O

Nie potrafie oddzielic milosci od sexu, bo dla mnie jedno z drugim sie laczy, nie poszlabym w zyciu do lozka z kims, kogo nie kocham i kto mnie nie pociaga. Jestem z nim w lozku, bo ze wzgledu na to, ze go kocham, jednoczesnie pragne :) A oddzielac sex od milosci to moga tylko dziwki za kase i sfrustrowani faceci, ktorzy za sex z dziwka zaplaca.......

xlzmasbc - tak, chciałem, jak to określiłeś "przeruchać", całą Europę i Zjednoczone Emiraty Arabskie, ale jak miałem 16 lat :O Ale wtedy byłem chłopcem, a pytanie brzmiało czego pragną FACECI :O I nie zamierzam nic nikomu wmawiać, teraz widząc ładną kobietę owszem, bywa że stwierdzam, że "taką chętnie bym przerżnął" ale jest to jedynie suche stwierdzenie i raczej wyznacznik jej atrakcyjności, a zapominam o niej w ciągu minuty. Natomiast będąc z moją partnerką nie obserwuję innych kobiet, bo atrakcyjną mam obok mnie :)

Gość GrySka
Mało_stanowczy kazdy lubi inaczej zrobioną jajecznicę a dla mnie nie ma problemu z jakąkolwiek poza tym jajecznica to wbicie jajka w całosci, rozdzielanie czy bełtanie go i połączenie z mlekiem to juz omlet /chyba ze caly czas mieszam to ok/ jajko wbite w całosci na patelnie i obsmazone z obu stron /lub jednej tylko lekko sciete/ to jajko sadzone, ale jak mowie kazdy lubi inaczej wiec ... i uwierz mi gdybys mnie zobaczyl nie powiedzialbys nigdy w zyciu ze jestem jakas zdolowana bo usmiech mam od ucha do ucha i nie raz slyszalam komplementy na temat mojej osoby

Ajron-san jezu, IMHO oddzielanie białka i żółtka przy robieniu jajecznicy wskazuje na poważne problemy psychiczne oddzielającego Ajron a spróbuj takiej :) to się przekonasz ze jajecznica jajecznicy nie rowna :D:D

Gość pytajkaaaa
xlzmasbc pytam sie czego pragna faceci a na zeby udawac dziwki. rozumiesz niuans?

Gość GrySka
:D normalnie kącik kulinarny się zaraz tu stworzy podtemat :kto jaką jajecznicę lubi? :D:D

Gość xlzmasbc
Mało_stanowczy :-) do vczasu ,do czasu,niedługo twoja pani ci sie znudzi i bedziesz myslał o innej,nawet jak przy tej pani bedziesz nadal. Wszyscy jestescie tacy siweci,pragniecie tylko swoich partnerow :-) aja wiem ,ze tak nie jest,a skad wiem,to wam nei powiem :-)

a chooja tam, przeca na patelni i tak się wybełta :D poza tym ja najbardziej lubię jajcówę o konsystencji ściętego betonu, więc mi to i tak zwisa :classic_cool:

Gość pytajkaaaa
no wlasnie pytanie bylo czego pragna faceci a nie czemu faceci sie nie trzymaja tych czy tamtych kobiet. jak to w koncu jest z tym lozkiem?

Gryska - zgadza się, ze każdy lubi inną jajecznicę :) I uśmiechaj się, uśmiechnięta kobieta jest od razu piękniejsza :) W końcu trafisz na swojego księcia z bajki:) Przez Ciebie zgłodniałem :D Vicia... no nie mów, że właśnie tak robisz jajecznicę? Jesteś zajęta dziś po południu? :classic_cool:

Gość GrySka
pytajkaaaa tak wogole to byl juz kiedys tu taki temat i tez zaden z panów nie chcial pisac po jakims czasie doszłysmy /dziewczyny z kafe/ do wniosku ze tak na prawde to oni chyba sami nie wiedza czego chcą

MS tak robię ;) juz wybłechtana jajecznica mnie nie cieszy ;) Ja mam napiety grafik popołudniu fitness :)

tez tak wnioskuje po tych postach:) chyba wola bardziej okreslic jaka wola jajecznice( scieta, z zoltkiem, bez, z woda po ogorkach) niz sie okreslic. chociaz sprobowac:/ a potam mowia chce dziwki ale w golfie i z aparatem na zebach:/ nie rozumiem:D

Panowie lubią zmiany?:) wiec cóz drogie panie czasem trzeba pobyc kimś kim się nie jest ;) zwyczajnie zaskakiwac :) naprawde pomysłowosc nie ma granic :)

Gość pragnaaa
Ale macie problemy:-) Facet pragnie w łozku kobiety..no czasami faceta,albo i faceta i kobiety(typowy trojkacik) Kobiety pragna w łózku faceta...no czasami kobiety,albo kobiety i faceta(typowy trojkacik):-)

Gość GrySka
v33 to ze jedynym ograniczenie w łóżku jest nasza wyobraznia to juz wiemy ale co jesli mimo takich zaskakuwek i przeróznych kombinacji i tak gosc jest niepocieszony :o

to znaczy ze za malo zaskakujaca jestes albo facet dziwkarz :P innej opcji nie ma

:) wtedy takimu znudzonemu pokazalabym ze nie on sam na swiecie :D:D:D