Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alissssssssssss

boje sie stracic piekne cialo przez ciaze

Polecane posty

Gość japierrrdolee
ale Wy tępe barany jesteście. XXI wiek z której strony by nie patrzeć to konkurs piękności więc sie dziewczynie nie dziwie. Dziecko to mały darmozjad i wymoczek. :O mam 25 lat i też nie śni mi się dziecko. Najpóźniej 35 jak mi się do tej pory nie zachce to nigdy n ie będę miała dzieciaka. I się z tej babci nie śmiejcie :O ja kiedyś miałam koleżanke,że kiedy ona miała 13 lat jej mama 58 to wszyscy się z niej śmiali :O więc te 40 to już przesada

Gość kachammm18
ejjj a moja mama urodziła mnie w wieku 40 lat i swietnie sie z nia dogaduje jest kochana i zawsze mnie potrafi zrozumiec wyglada slicznie jak na swoje prawie 60 lat wszyscy mowia ze wyglada na ok.40 i mowi ze tak sie czuje bo odmladzam aha i nigdy w zyciu nie spotkala mnie nie przyjemnosci ze mam trochce starsza mame wiec nie pierdo*cie głupot jak nie wiecie!!!! ok? DO AUTORKI NIE JESTES JESZCZE WIDOCZNIE GOTOWA NA DZIECKO NIE ZMUSZAJ SIE NA RAZIE TWOJ PARTNER JAK CIE KOCHA TO POCZEKA ...A ILE MASZ LATEK?

Gość kachammm18
japierrrdolee-A TY PIER****DOLISZ GŁUPOTY JAK POTŁUCZONA JAK NIE MASZ TAKIEJ MAMY TO SIE NIE WYPOWIADAJ OK O SMIANU SIE ITP....

Gość mam 20 lat
i mam juz dziecko i wiesz co ? kocham je ale do dzis nie moge pogodzic sie z obwislym malym biustem (wyglada jakby byl pusty bo skora zostala) rozstepami zajmujacymi wieksza czesc mojego ciala i juz nie takjedrna skora calego ciala jezeli jestes mloda i nie chcesz zachodzic w ciaze to nie rob tego !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! przyjdzie taki moment ze poczujesz potrzebe bycia matka, a ze Twoj facet chce ? ! a co to on bedzie chodzil w ciazy przez 9 miesiecy i urodzi je pozniej ? przede wszystkim w ciazy trzeba bardzo o siebie dbac, kremy rozne cwiczenia (oczywiscie odpowiednie dla ciezarnych) dieta itd.. wtedy zminimalizujesz skutki nie przerazaj sie tylko poczekaj na moment kiedy bedziesz gotowa ja tak naprawde jeszcze do tego nie doroslam bo nie raz placze gdy patrze na swoje cialo

Gość Też tak miałam
urodziłam dziecko jak miałam 19 lat, teraz mam 32, mam super syna, ale moje ciało to masakra, co z tego że ćwiczę, jak już nigdy, chyba że operacyjnie będe miała jędrny, piękny biust ( teraz mam dwa flaki, które jak leżę, poprostu spadają na boki), a ciało mam w rozstępach, mimo stosowanych kremów. Dziewczyno rozumiem cię bardzo dobrze, ja w ubraniu i biustonoszu wyglądam super, a gdy jestem bez to nie ma co oglądać...mimo, że jestem szczupła, porpstu ciało, skóra obwisła po dużej ciąży...

Gość Też tak miałam
no i piersi po karmieniu piersią. Ciało po ciązy i porodzie niegdy nie jest takie samo, więc przestańcie mieszac dziewczynie w głowie. Słusznie sie boi, bo taka jest niestety prawda... ciało, pomimo kremów, pielęgnacji i gimnastyce, bez operacji plastycznej nigdy już nie jest takie samo.

hahaha powiedziałam jak sie nie dba o ciało przed ciążą ma się problemy z nim po ciązy :D:D Ja nie mam kochałam swoje ciało zanim zostałam matką a urodziłam pierwsze dziecko w wieku 21 lat ;) nic mi nie zwisa ale lubie wysiłek i zawsze mam czas na to aby isc pobiegac czy poćwiczyc. :) Nie łudzcie się dziewczyny nie ciąza niszczy ciało kobiety a brak ruchu. Jesli przed ciąza masz dobrze umiesniony brzuch to wracanie do formy po ciązy zajmuje tylko 6 miesięcy ;)

Gość xx....
To czy ciąża zniszczy ciało kobiety nie jest zależne tylko od ruchów i kremów. Moja koleżanka będąc w ciąży odżywiała się normalnie, stosowała kremy, ćwiczyła. Po ciąży tak samo i owszem powróciła do dawnej wagi, ale brzuch ma obwisły i ma rozstępy. Tak więc to że ktoś ćwiczy, jest na diecie i stosuje różne kremy o niczym nie świadczy. Jedne będą wyglądać po ciąży bardzo dobrze, a inne już nigdy nie wrócą do dawnego wyglądu i taka jest prawda.

jaaasne tak sobie tłumacz :D:D kurcze ludzie juz pisałam i modelki dzieci rodzą i wracają do swoich figur ale to kosztuje wysiłek :P

Gość xx....
To jest też zależne od genów. Jasne że to kosztuje wysiłek i wiem dobrze bo wraz z koleżanką na siłownie chodziłam. Niestety ma rozstępy i zwisającą skórę na brzuchu i nie tylko ona tak ma a większość kobiet, więc nie wmówisz mi że każda po ciąży będzie miała piękne ciało jeśli tylko zacznie ćwiczyć. To, że komuś sie udało nie znaczy że każdemu się uda.

po ciązy to juz se mozna tylko operacje walnąć :P mówię o dbaniu o ciało długo przed ciążą ;) Kurcze szczesciarą jestem mogę usiąść i zajadac kremówki ;)

Gość xx....
To dobrze że jesteś szczęściarą, ja też nią jestem:) A co do ciąży to w jednym na pewno Ci przyznam rację o ciało trzeba dbać zawsze, ale i tak to nie jest gwarancją na to że po ciąży będziesz wyglądała jak przed.

czyli wszystko zwalic na genetykę?:D:D przestan :D moi rodzice byli otyli i wiem czemu. Za duzo za tlusto i za mało ruchu ;) poumierali w wieku 50 lat. Ja się nie dam genetyce ;)

Gość xx....
Nie chodzi tylko o genetyke, ale również o to jakie ciało ma kobieta, można całe życie o nie dbać a i tak mieć je bardziej podatne na rozstępy. No proszę Cię nie wmawiaj mi, że każda kobieta po ciąży może być zgrabna i mieć jędrne ciało, chyba każdy doskonale wie, że nie wszyscy są tacy sami i to nie możliwe po prostu.

ja mam ładne moja siostra ma ładne choc juz po 40tce kilka moich kolezanek tez :P wiec widac mozna ;) trzeba chcec :)

Gość xx....
to fajnie, że wam się udało, ale nie każdy ma tyle szczęścia. Ja też znam kobiety co urodziły i wyglądają naprawde super, ale rzeczywistość jest taka, że nawet te co się starają mieć piękne ciało to nie zawsze im się udaje i jakieś skutki pozostają. Tak więc nie oceniaj wszystkich według siebie, bo Tobie, siostrze się udało i koleżankom to innym też się musi udać.

nie udało :O na sukces trzeba cięzko pracowac na kazdym poziomie życia ;) nic nie ma za darmo :)

Gość no tak ja tez
bym sie bała :p na Twoim miejscu bo rozumem nie grzeszysz. Weź sie lepiej za ortografie ha ha ha!!!!