Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem zalamana

wygladam paskudnie

Polecane posty

Gość jestem zalamana

Co z tego, ze w ubraniu moze byc... Jak cialo mam tragiczne :O Poza tym nie chce wygladac ladnie dla przechodniow na ulicy, tylko dla wojego faceta, naga w lozku (czy gdzies tam :P ) W kazdym badz razie swiatlo dnia jest dla mnie wrogiem :( Oczywiscie hodzi mi o rozstepy. Wiadomo - zadne kosmetyki, ani cwiczenia nic na to nie poradza :( Jak pomysle, ze kiedys przyjdzie mi miec dziecko/dzieci to nie wiem czy sie zdecyduje, bo napewno obsypie mnie tymi rozstepami wszedzie :O :(

Gość SPEC OD NÓG
a gdzie je masz? jak dużo? i dlaczego?

Gość jestem zalamana
Nie wiem dlaczego, taka skora chyba. Mam od czasu dojrzewania :O Nigdy mocno i gwaltownie nie schudlam ani nie przytulam, wiec nie od tego. Mam glownie na udach (wewnetrzna strona), na biodrach, posladkach i pare na biuscie :O

bo rozstepow kochana sie juz nie pozbedziesz.. cellulit owszem da sie go wyeliminowac ale rozstepy masz na całe zycie

Gość jestem zalamana
wiem :) dlatego wlasnie jestem zalamana :O

wiesz ile dziewczyn ma rozstepy?? ja tez mam na udach i biodrach i co? juz wiem ze nie zejda i co sie mam nad soba użalac? po co sie zalamywać? nic z tym juz nie zrobisz z czasem ci zbledną i nie bedzie prawie ich widac tylko wtedy kiedy skóre naciagniesz. ja czasem mam takie dni ze wogole ich nie widac...jakby wogole ich nie bylo a czasem sa czerwone! roznie to jest! ja tez keidys az plakalam przez to ze mam na nogach rozstepy ale ciocia mi powiedziala ze inne dziewczyny tez maja nawet chude po co sie tym martwic ja jak bylam chudsza 60kg gdzies wazylam to nie chodzilam w spodenkach a teraz nawet jak mam rozstepy to nosze takie troche przed kolano zeby nie bylo ich az tak widac ale nosze! moiliony ludzi ma z nimi problemy nie tylko ty

Gość jestem zalamana
one nie sa czerwone. Sa przezroczyste. Nie chodzi o to, ze je widac, tylko skora od nich jest taka niejednolita :O Ja wiem, ze inni maja ten problem. Ale ja w ogole cala jestem taka srednia, a do tego te rozstepy :O Przyzwyczailam sie do nich. W sumie nie o to mi chodzi. Bardziej sie martwie tym, ze mialabym byc w ciazy. Wiem na bank, ze wtedy pojawi mi sie tez mnostwo tego. Chyba sie zalamie jak na moim poki co wolnym od rzstepow brzuchu bedzie to paskudstwo :O