Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mayor of London

Implanon/skutki uboczne/Usuwam.

Polecane posty

Czesc Dziewczyny! Czy ktoras z was miala lub nadal ma wszczepiony implant antykoncepcyjny? Ja mam go od maja 2008 i... Od maja do teraz przytylam 10kg, mimo iz odzywiam sie tak jak przed jego zalozeniem. Nie wiem od czego to zalezy. Zastanawiam sie nad jego usunieciem. Napiszcie jak Wy znosicie antykoncepcje i jakie odczuwacie skutki uboczne.

Gość SPEC OD NÓG
oh niie... 10 kg!? usun go!

Piszesz powaznie? Czy zartujesz? Naprawde przytylam 10kg od maja 2008. I ogolnie bardzo spuchlam jakos tak dziwnie od czasu wszczepienia implanona.

Gość najwyraźniej kolezanka się
ja nie mam implanta ale biore tabsy od listopada 2007 i w tej chwili właśnie je odstawiam. tez jem tyle ile przed tabsami i też przytułam 10kg. nie ma sensu już zmieniać bo zmieniałam wielokrotnie. odstawiam i wracam do figury sprzed brania

Ja tez zanim wszczepilam implanon to bralam tabletki. Tez zmienialam, probowalam dopasowac, niestety, po kazdych tabletkach/plastrach/implancie tyje. Czy myslicie, ze wszystko co hormonalne to nie dla mnie? Wkladki tez chyba nie zaloze. Pozostaje sterylizacja. :o Co o tym myslicie?

Gość tunia22
Witam was drogie kobietki ,ja mam inplanon od trzech miesiecy i odkąd go mam codziennie krwawie z przerwami trzydniowymi oraz czasem towarzyszą mi bóle głowy i brzucha czuję się senna i zmęczona oraz mam mniejszą ochote na sexs .CZY TO NORMALNE ? CZY USTĄPI? Bardzo was prosze o jakąś odpowiedz co mam dalej robić :-)

super że trafiłam na ten temat. Ja sama mam od lipca założony tylko żę Nexplanon. I tyję w zastraszającym tempie :/ MImo diety,ćwiczeń waga spadła tylko 5kg i urosło mi 10 :/ po porodzie ładnie kg szły w dół dopóki tego nie założyłam. Do tego kiepskie samopoczucie,bóle głowy,ciągłe krwawienie już 3 tydzień,ogólnie czuję się rozbita,apatyczna,bez sensu. Zastanawiam się nad wkładką miedzianą. Czy któraś z was ma z nią doświadczenia??

dodam że robiłam badania tarczycy,wszystko jest okej, bo przed ciążą miałam niedoczynność.Teraz regularnie sprawdzam hormony,robię usg więc co jest kurwa nie tak?!