Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia26lllaaaa

Jestem w ciąży chcę zerwać z chłopakiem

Polecane posty

Gość misia26lllaaaa

Podpowiedzcie co mam zrobić ja chyba zaraz oszaleje, wpadłam z chłopakiem mimo zabezpieczenia. On mi nie wierzy robi mi jazdy zadając pytania z kim ile razy spałam, dodam ze oboje mamy po 26 lat, zachowuje się jak szczeniak. W końcu jak do niego dotarło że to jego dziecko proponuje mi skrobankę ja mam już dość tego życia, wcześniej wyznawał mi miłość mówił, że jestem jego jedyną do jasnej cholery o co mu chodziło, chyba tylko o ten cholerny sex? Nie mogąc znieść nękania powiedziałam mu że lekarz się pomylił, że to nie ciąża i znów jest cacy w stosunku do mnie, tylko że jak już mu nigdy tego nie zapomnę. Mam tego dość mimo ze jestem w nieplanowanej ciąży to jeszcze zero wsparcia i po głowie chodzi mi tylko myśl jak z nim zerwać żeby go bardzo zabolało. Proszę o porady ?

Gość mysle
a w ktorym tc jestes?

Gość uhuhu
zostaw dziada !!! nie rob zadnej skrobanki - bedziesz tego zalowac. Tylko proszę..nie zdecyduj sie przypadkiem na dalsze bycie razem !!

Musisz z nim szczerze pogadać, w grę wchodzi żywa istota, jeśli zaproponował Ci skrobankę to mniemam, że jest majksymalnie niedojrzały i nieodpowiedzialny, jednak byliście ze sobą z jakichś względów, pogadaj z nim, niehc się oswoi z sytuacją na pewno nie proponowałabym Ci zejść na drogę kłamstwa , bo i tak się wszystko wyda ...

zachowal sie jak dupa wowlowa, ale moze otrzezwieje? a jesli faktycznie chcesz z nim zerwac, to zerwij po prostu i z klasą a nie tak zeby go zabolalao - bo jakie to ma teraz znaczenie :O

Gość mysle
źle zrobiłaś że powiedziałaś że ciąży nie ma.

Gość mysle
mś ruchatek 26 letni ludzie, chyba to że dziewczyna wpadla to żadna patologia i odpowiedni czas na dziecko

"Nie mogąc znieść nękania powiedziałam mu że lekarz się pomylił, że to nie ciąża" nie tylko on niestety jest tu niedojrzały, u dojrzałych ludzi nie ma miejsca na takie kłamstwa :( w dodatku twoje ukrycie prawdy i tak wyjdzie na jaw za parę miesięcy, ciekawe co wtedy mu powiesz.

zgadzam sie z \"mysle\" nie czas i pora na krętactwa, przeciez ciaza sie bedzie rozwijac, musisz o sibie dbac, brac kwas folowy chodzic na kontrole dlugo to tego w tajemicy nie utrzymasz i tak a tatus (szczesliwy czy nie) musi ponosci konsekwencje)

Gość mysle
a poza tym d;aczego chcesz mu ''dopiec''? dorosnij do tej ciazy

Gość ekati
odejdź i nie wracaj. przypomnij mu o swoim istnieniu występując po porodzie o alimenty...

nie dymu bez ognia, Dobrze się ruchało to i dobrze będzie się dziudziusia wychowywało. Jeśli chciał ruchać bez konsekwencji, są dmuchane lale

Gość misia26llllllaaaaa
Chcę mu dopiec maksymalnie, by myślałam, że jestem szczerze kochana a żyłam w iluzji dobrych kilka lat, ach on zaproponował mi tą skrobankę bo nie chcę mnie zastawić na lodzie dupek jeden, co to ma znaczyć.

no coz, napewno takie rozczarowanie jest przykre ale z drugiej storny....zylas w tej iluzji za dlugo i banka pekla moze to ma swoje dobre strony?

Gość mysle
nie wierze, że on się tak ukrywał. nie widziałaś po prostu tego, okłamywałaś się sama. kbiety umieja przekłamywać rzeczywistosc....

26 let a facet nie potrafi wziąć odpowiedzialności za swoje czyny a niby kocha Nie wiem gdzie ta miłość jest ja na jego miejscu mimo wpadki byłbym zadowolony

Gość stonoooooooooga
byłam w podobnej sytuacji. dziś mam dziecko a jego nie. nie żałuję. on żyje w nieświadomości ale jest dobrze tak jak jest. nie chciał bachora jak go nazywał. a ten bachor to najlepsze co mnie w życiu spotkało. dziękuję Bogu że odeszłam od niego. Jest niedojrzałym dupkiem i wiem, że zależało mu tylko na seksie. a mówił że kocha.