Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Private_Dancer

Spotkanie ludzi z kafe

Polecane posty

Gość Private_Dancer

kto ma odwage na zjazd?

Gość lilly of the valley
:)

Gość jak się powstrzymać
również

gdyby spotkanie było w zasięgu moich możliwości przybycia ;), to spokojnie bym przyszła z karteczką na plecach \"klaudka 27\" ;)

Gość ile to juz bylo
tych zjazdow, ktore sie nie odbyly

ja przyjade w skórze niedzwiedziej :P chociaz pewnie pare osób by mnie poznało stad :P nie ma szans na takie zjazdy .... jakies wysmiewczynie czy inne santo subita popsuły by cała impre swoimi wyegzaltowanymi textami

Gość ile to juz bylo
nie no, same prawdy tu piszecie. chyba i ja zaczne:D

"jakies wysmiewczynie czy inne santo subita popsuły by cała impre swoimi wyegzaltowanymi textami" miśku, w życiu by nie popsuły - jak się fajna ekipa skrzyknie, to takie jednostki nie mają aż takiej siły przebicia. Wszystko zalezy od ludzi i ich podejścia :) ale fakt, takie spotkanie jest nierealne :)

słodka__idiotka, no mnie bez karteczki rozpoznałyby stąd tylko dwie osoby, z czego jednej by na spotkaniu nie było, bo już tu nie bywa od dośc dawna, a druga ... mogłaby mieć już lekki zanik pamięci co do tego, jak wyglądam, bo czasy tez już troszeczkę zamierzchłe ;)

ja bym z paroma osobami chciał sie spotkac w realu fejs tu fejs :D chociaz by dla samej pogawedki czy tez zweryfikowaniu pewnych spraw... chciałbym prawiczka i kropka( chociaz widziałem juz jego fote) zobaczyc jak z laska paraduje przy boku :P na takim spotkaniu :P

Dlaczego nierealne? Jakieś nasze klasy (czy nie nasze) się spotykają, ludzie umawiają na randki przez net, więc dlaczego nie spotkac się z ludźmi z forum? Oczywiście nie wszyscy by przybyli, ale nawet w 20 osób byłoby fajnie :)

Takie spotkanie jest realne ale skrzykniete przez gg czy mailami a nie na kafe:P

"Klaudko, nie chodzi o foty tylko o nicki i słowa pod nimi wypisywane." no ale osobowość nie jest na czole wypisana. No chyba że pobawilibyśmy sie w zgaduj-zgadule - dajemy sobie godzinę na poznanie i ... dawaj - strzelamy kto jest kto :D

Jestem pewny że ci wszyscy prowokatorzy nawet jakby przyszli to na żywo nie byliby pewnie tacy hardzi i przyznaliby się że to wszystko jest dla żartu. Nikt by nie podskakiwał. To tylko internet daje takie możliwości

nic się nie martw, misiek, jak co, to się podpiszę ;) - na pewno będziesz wiadizał, że ja :)

słodka z ilu osób na takim spotkaniu byś się spodzewała 20 ok ale przypuszczam że przyszłoi by 10 po czym 3 nie zakręciły kranu, 2 nie wyłączyły żelazka 2 dostały ważnego smsa od szefa, a pozostałe trzy osoby poszłyby sięnawalić do najbliższej knajpy:P

"a pozostałe trzy osoby poszłyby sięnawalić do najbliższej knajpy" i calkiem możliwe, że by się świetnie bawiły :D

Gość prosze Was o odpowiedz
arise /arose /arisen /pojawić się co oznacza druga i trzecia kolumna ? :P