Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

elwe

Jak radzić sobie z samotnością?

Polecane posty

Gość ewelinka998
wyjechalam z mezem do francji on ma tu rodzine tzn mame brata siostre a ja nikogo. Mam coreczke i ciagle jestesmy same we dwie on jak nie u mamy to z bratem w barze, od 3 lat nigdzie nie bylam a od kilku miesiecy mysle ze zycie ucieka mi miedzy palcami... nie mam z kim pogadac bo jeszcze dobrze nie znam jezyka, i mam juz dosc gapienia sie w tv

Gość ja2222
Ciezko jest sobie poradzić z samotnością, bardzo ciężko. Po stracie (śmierci) kogos z kim można było porozmawiać o wszystkim. Zal, rozgoryczenie i samotność... Rodzice to nie wszystko, nie potrafią zrozumieć, czasami dokładają jeszcze od siebie "do pieca" Alkohol owszem czasami można się wyluzować ale to pomaga na chwile, nawet nie zawsze. Poza tym grozi alkoholizmem, lub innymi chorobami. Słodycze- można się jedynie roztyć a tez nie pomagają. Najgorsza jest ta codzienna monotonia. Praca a wieczorami rozpamiętywanie, smutek, łzy... Mam 22 lata rozumiem jestem młoda i nie znam zycia. Lecz nikomu nie zycze tego wszystkiego... Najgorsza rzeczą jest samotność. Brak człowieka z którym można porozmawiać o wszystkim.

Gość johanne30

Nikt tak mądrze nie pisał o samotności jak Aplan na swoim blogu Teksty-Aplana. Po pierwsze musimy zrozumieć, że samotność to nic złego i że może być całkiem przyjemna ale musimy zaakceptować to i towarzystwo z samym sobą 😉