Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

KAFETKA

PO URODZENIU DZIECKA...NIE MAM OCHOTY NA SEX

Polecane posty

Moim problemem zaczyna byc fakt ,że po ciaży wcale nie mam ochoty na sex. Synek ma już ponad 5 miesięcy, myślałam,ze to minie ale niestety... Pewnie, nie byłoby w tym nic strasznego, mój mąż jest cierpliwym mężczyzną, mówi,że mnie rozumie...ale przecież widzę,że sprawiam mu przykrośc swoim wieczym odpychaniem od siebie. Nigdy nie miałam super temperamentu, ale byliśmy dopasowani a teraz... Powiedzcie dziedwczyny czy tez tak miałyście ? Celowo w czasie przeszłym mówię, ale liczę ,ze to się zmieni...

Gość wiesz co moje dziecko
ma 2 lata i nadal nie mam ochoty na sex..... wrecz jest dla mnie obrzydliwy i zupelnie niepotrzebny. ostatnio podczas bara bara dostalam glupawki

Gość a ja też
zupełnie nie mam ochoty na seks. dziecko ma 13 mies. ile razy kochaliśmy sie po jego urodzeniu mogłabym na palcach policzyc... ostatni raz był.... 2 mies temu :( i też wogóle mnie nie pociąga... wolę iśc spac niż się kochac

No to nieżle...mnie powala obsesja ,że mogę zajść w drugą ciążę. Nie uspokajaja mnie środki antykoncepcyjne, to po prostu jest w mojej głowie.

Gość lumpek82
po urodzeniu synka też niemiałam ochoty chociaż mąż mnie pociągał,niemiałam siły i nie myślałam o tym wogóle. ja chciałabym bardzo zajść w 2 ciążę i dlatego tak bardzo się staram w łóżku a że mój mąż ma niekończące się zasoby energiii niedorastam mu do pięt. :)))))

Tak ponoć jest jak sie weźmie zastrzyk antykoncepcyjny Depoprovera!Brałyście go????

Ja z tym nie mialam problemu lubie sex sprawia mi duzo przyjemnosci i ani porod ani dziecko tego nie zmienilo...czesto po porodzie spada libido i chyba w tym problem.