Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Mala_miau

Do ginekologa z mamą! Pomocy.

Polecane posty

Mam 16 lat i od jakiegos roku współżyje z chłopakiem... Moja mama sie uparła żeby iść ze mną do ginekologa bo sama chce sie zbadać. Czy ginekolog powie mojej mamie że nie jestem już dziewicą czy tajemnica lekarska go obowiązuje w takim przypadku??

Gość ooooooo
jezeli mama bedzie z toba wystarczy ze powiesz ginowi ze jestes dziewica i nic sie nie wyda,choc uwazam ze lepiej jesliby ma,ma wiedziala

teoretycznie jestes niepelnoletnia wiec ginekolog moze powiedziec mamie, ale sadze ze wystarczy ze go poprosisz aby nie mowil :) mysle ze jak badanie bedzie OK, nie bedzie potrzeby zeby mamie szczegółowo zdradzal co i jak

Problem w tym że ona podejrzewa ze to robiliśmy... I sie strasznie wsciekla jak jej to przez mysl przeszlo. A jak wyjade do ginekologa ze jestem dziewicą skoro on dobrze widzi ze nie jestem to moze cos nie wypalić.

Gość ekati
jak ja poszłam z mamą to ginekolog ją wyprosił na czas badania... a wyniki badania objęte są tajemnicą lekarską więc raczej nie powinien jej informować... chyba, że trafisz na jakiegoś oszołoma... mi kiedyś jeden kretyn nie chciał przepisać środków antykoncepcyjnych bo młode kobiety powinny rodzić.. powodzenia..

Dobrze by było jakby wyprosił... Ide do kobiety więc powinna chyba byc delikatna w kwesti rodzinnych awantur.

Gość ooooooo
a wedlug ciebie gin dokladnie wie czy jestes dziewica............glupia jestes..........jesli mu powiesz ze jestes to on musi w to uwierzyc i wtedy cie bada inaczej

Mysle że wie. Znaczy sie troche źle sie wyraziłam na początku. Moja mama wie ale mysli ze to bylo jednorazowe. Są jakieś oznaki które można zaobserwować co wskazuje na to jak często dochodzi to stosnku??

Gość gangrenamocarna27
kuzwa powinna sie dowiedziec i mocno dupsko ci sprac.... głupia jestes i tyle... jestes jeszcze dzieckiem i powinnas sie uczyc a nie sex w glowie... uwazaj zebys zle nie skonczyla... bo tak sie wlasnie wszystko zaczyna... zreszta rok temu cie mogla mama zaprowadzic do lekarza moze dowiedzialabys sie ze w wieku 15 lat to jest nielegalne a twoj facet powinien isc siedziec

Gość ooooooo
widac ze jestes molda..................to jesli mama wie to co sie przejmujesz?

Gość gangrenamocarna27
zreszta sprawia ci to przyjemnosc?? przeciez ty nawet rozwinieta nie jestes do konca.. ani fizycznie ani psychcznie.. wspolczuje twojej mamie ze taka ma corke...

Gość gangrenamocarna27
oczywiscie ze zpayta czy jestes dzieiwca gdyz dziewice bada sie przez odbyt.... usg dopochwowego rowniez wowczas nie robi

Gość TakMam
jak ginekolog będzie rozsądny to z powrotem tę błonę ci zszyje.

Gość gangrenamocarna27
denerwuja mnie gowniary ktorym sie wydaje ze sa dorosle.... wpadaja w wieku 16, 17 lat szkoly nie skoncza, pracy nie maja i pretensje pozniej do calego swiata ze za niski zasilek rodzinny.... wez sie dziewczyno do nauki, zacznij myslec o zyciu a dopiero potem o seksie...

Nie pisze tutaj zeby sie dowiedziec ze mam sie isc uczyc. Razem z moim chłiopakiem jesteśmy jednymi z lepszych ucznów w szkole więc z nauką problemów nie mam. Wiec prosze mnie nei obrażać. Nie wpadłam więc odpowiedzi tego typu są nie na temat,

Gość ooooooo
maly glabie ginekolog nie bada cie czy jestes dziewica to ty musisz mu to powiedziec

Gość gangrenamocarna1234
koro jestes taka odpowiedzialna to powinnas juz dawno isc do ginekologa skoro współżyjesz... w ten sposob bys sie dowiedziala wszystkiego... oczywiscie lekarz nie ma prawa powiedziec o niczym twojej mamie... chyba ze sam uzna ze jestes za mloda na sex lub nie rozwinieta na tyle by o robic... przykro mi ale ja nie jestem tolerancyjna na takie sytyacje... i wspolczuje tego kim sie staniesz jak twoja mama nie zacznie interweniowac... chyba jej nie szanujesz.. dlatego jej wspolczuje

Gość frufru
Mala_miau - Są jakieś oznaki które można zaobserwować co wskazuje na to jak często dochodzi to stosnku?? kochanie, a teraz szczerze - jeśli nie wiesz tak podstawowych rzeczy o swoim ciele, to DLACZEGO współżyjesz?....

Jakos nie czuje sie gorsza przez to ze to robie. I wcale nie myśle żebym przez to miała jakieś problemy psychiczne czy coś. "i wspolczuje tego kim sie staniesz jak twoja mama nie zacznie interweniowac." Nie wiem kim mogłabym sie stać. Skoro poznałam odpowiedniego dla mnie chłopaka tak szybko to dla mnie dobrze. Jestem osobą na swój wiek dojrzałą. Współczuje dziewczynom ktore uważają że szkoła może je zarazić mózgiem i sie nie uczą. Ja sie ucze. Mam plany by zostać chirurgiem więc nie staje sie gorsza przez to że sie kocham z chłopakiem. Do ginekologa miałam iśc ale nie miałam potrzeby.

Czy kobiety na tym forum nie mogą normalnie odpowiedzieć na pytanie tylko zawsze obrażają młodsze i wypowiadają sie z ironią. Frufru jakoś nigdy mnie nie interesowało to czy moja pochwa jest porysowana czy nie. Nie widze to żadnej podstawy anatomii.

Gość ooooooo
jaka jestes glupia.......poczytaj troszke co to w ogole jest pochwa bo jesli na dodatek myslisz zemozesz sobie ja porysowac-nie mam slow ....radze ci pogadac szczerze z mama, ona jako dorosla kobieta napewno duzo ci wytlumaczy

Jezu chodziło o porysować w przenośni... Miałam na myśli otarcia spowodowane zbyt małym nawilżeniem. I kto tu jst niedojrzały skoro każdą okazje wykorzystuje do tego żeby kogoś obrazić ;/

Gość ooooooo
przemysl twoje pytania zadane tu to zobaczysz jaka jestes dojrzala

Gość agusiaagusia
ale jesteście chamskie... ;/ ja nie moge.... ;/ co sie z Wami dzieje do cholery?! to jej zycie i jej sprawa co i z kim robi! a forum jest od zadawania pytań, udzielania odpowiedzi, MIŁYCH rozmów itd... ! ;/ a nie od "matkowania" ;/ opanujcie się troche... ;/ bo zobaczyłyscie wiek to już ją osądzacie w tak okropny sposób ;/ przecież skoro już "to" się stało to nic nie zmienicie swoim gadaniem ;/ więc sobie darujcie... a do autorki tematu - pójdźcie razem do lekarza ale do gabinetu wejdź sama... powiedz mamie, że krępowałaby Cię jej obecność... a lekarzowi mów tylko PRAWDĘ! powodzenia! :*

Pytania sie zadaje jak sie czegoś nie wie. Wolałam sie upewnić i chciałam dostać odpowiedź a nie obrażanie. Największe forum w polsce ale niestety nie da sie tutaj znaleźć odpowiedzi na pytanie. Za to dostaje sie ostre lanie od niewyżytych kobiet. ;/

Gość ooooooo
ja ci odpowiedzialam w pierwszym poscie ale ty musisz zrozumiec ze powinnas wiedziec wiecej na ten temat!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość frufru
kochanie, zupełnie poważnie i bez dopiekania CI, potraktuj to jak faktycznie dojrzała osoba i postaraj się logicznie odpowiedzieć na moje pytania. \"Skoro poznałam odpowiedniego dla mnie chłopaka tak szybko to dla mnie dobrze.\" - skąd wiesz ze to odpowiedni chłopak? do czego odpowiedni? do miłosci, do seksu, do wspólnego życia, do wychowywanie razem potencjalnie spłodzonego dziecka? bo zasadniczo na partnera seksualnego powinno się wybierać osobę która w razie czego pomoże Ci wychowac owoc waszego pożycia. wtedy unika się tragedii i dramatów w stylu \'jestem w ciązy, on twierdzi że to nie jego dziecko\". szczerze radzę, przemysl to. \"Jestem osobą na swój wiek dojrzałą. Współczuje dziewczynom ktore uważają że szkoła może je zarazić mózgiem i sie nie uczą.\" - urocze określenie :) \"Ja sie ucze. Mam plany by zostać chirurgiem więc nie staje sie gorsza przez to że sie kocham z chłopakiem.\' - więc jeśli chcesz zostac chirurgiem to powinnaś miec pojęcie o anatomii, a przynajmniej probować je zdobyc. zadawanie tak - wybacz - absurdalnych pytań jak to czy mozna rozpoznac ze stanu pochwy częstotliwosc współżycia nie wskazuje na zainteresowanie medyczne. \"Do ginekologa miałam iśc ale nie miałam potrzeby.\" - do ginekologa NALEŻY iść przed rozpoczęciem współżcia. \"Frufru jakoś nigdy mnie nie interesowało to czy moja pochwa jest porysowana czy nie. Nie widze to żadnej podstawy anatomii.\" - wybacz, nie rozumiem o czym piszesz. zainteresuj się własną pochwą, własną kobiecością, własną intymnością. dla własnego dobra. piszesz że jesteś nad wyraz dojrzała. jeśli tak to bądź dojrzała do poniesienia konsekwencji swoich decyzji. na tym polega dojrzałość. jesli uważasz że nie robisz nic nagannego, nic czego musiałabyś się wstydzić, to czemu boisz się przyznać do tego mamie?

Poniewaz moja mama zaszła w ciąże jak miała 19 lat i jest na ten temat wyczulona jak nie wiem. Dobra koniec tematu juz sie dowiedzialam co chcialam Dziekuje wszystkim :*