Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka_wshe

zdrada.../

Polecane posty

Gość studentka_wshe

Zostałam zdradzona w sobotę przez pana S i powiem szczerze ulżyło mi że przekonałam się o kimś teraz a nie kiedyś tam... teraz kwestia czy wybaczyc?myśle że nie... Panu S niby na mnie zależy baaaaardzo...w sobotę bardzo dużo wypił,prawie nic nie pamięta ale zdradził mnie na dyskotece i to na moich oczach;] był tak bezczelny że do mnie potem podszedł a ja go odepchnęłam i po prostu odeszłam... pisał mi potem że zależy mu na mnie bardzo,że nie może o mnie przestac myslec i że cały czas ma przed oczami mój wyraz twarzy gdy do mnie podszedł...że przeprasza,że chce się spotkac itd dzwonił do mnie już dziś z 3 róznych nr ale nie odebrałam wczoraj i dziś dzwonil do mojej przyjaciółki która powiedziała że mam go w d.... a on powiedział że kupił 2 litry wódki i pije.... wiecie co jest najgorsze? że mam to gdzieś...zdradził mnie na oczach naszych wspólnych znajomych i duma nie pozwala mi wybaczyc,leżał na jakieś pannie zapity na loży gdy ja brałam stamtąd swoje rzeczy...robi mi się niedobrze jak o nim pomyśle i dziękuje tylko moim przyjaciołom za to że nie musiałam wracac z panem S....ogólnie wyszło tak że w sobotę pojechałam z panem S na imprezę autem a wróciłam już nie z nim a z przyjaciółmi do innego miasta i dziś wróciłam dopiero do domu może mi ktoś powiedziec co go skłoniło do zdrady? czy alkohol jest w ogóle jakimkolwiek wytłumaczeniem? pytam tylko tak formalnie bo i tak nie zamierzam mu wybaczyc... co mam mu powiedziec gdy go spotkam?...

Gość kajotka
Sama nie raz zastanawialam sie co bym zrobila gdybym zostala zdradzona. Na chwile obecna jestem przekonana ze nie potrafilabym wybaczyc, ale jak to mówią nie mow hop póki nie przeskoczysz wiec radzić nic nie moge. I wydaje mi się, że tylko ten kto sam został zdradzony może wiedziec co czujesz. Na pewno alkohol nie jest zadnym wytlumaczeniem, on tylko spowodowal ze puscily facetowi hamulce.

Gość studentka_wshe
myśle że to było na tyle bezczelne z jego strony że nie ma mowy o wybaczeniu...przez jakis czas obmacywał się z tą laską stojąc 5 metrów ode mnie:/ naprawdę czuje obrzydzenie i mam ochotę mu to wszystko powiedziec... wierze w to że żałuje tego co zrobił,że przeżywa to w jakiś sposób ale...nie robi to na mnie żadnego wrażenia...

Gość studentka_wshe
przyszedł dziś do mnie z różami płakał klęczał na śniegu,mówił że nic nie pamięta,że mu zależy,że ciągle myśli o mnie powiedziałam tylko tyle że nie wybacze mu,że może gdy będzie miał nastepną dziewczyne to się zastanowi zanim zdradzi... że przestało mi zalezec na nim w momencie gdy go zobaczyłam... ciągle płakał,prosił,przepraszał powiedziałam że nie zaufam mu już nigdy i tyle...trochę było mi go szkoda,ale to nic nie zmienia...

Gość i bardzo dobrze zrobilas
!! jak zobaczy ze wybaczysz to zrobi to drugi to bo tez bedzie myslal ze wybaczysz... nie dawaj drugiej szansy.. uwierz ze nie warto..

Gość i bardzo dobrze zrobilas
!! jak zobaczy ze wybaczysz to zrobi to drugi to bo tez bedzie myslal ze wybaczysz... nie dawaj drugiej szansy.. uwierz ze nie warto..

Gość u_p
takich skokow sie nie wybacza...wiem z autopsji...wracaja jak bumerang

Gość studentka_wshe
dzięki że mnie popieracie.... myśle że dam radę choc mi przykro i w ogóle....

Gość studentka_wshe
dziękuje,ja to sobie poradzę jest mi go po prostu szkoda bo wiem że mu zależało i chyba jeszcze zależy na mnie bardzo pierwszy raz płakał i klękał przede mną facet...a ja nie wiedziałam co zrobic...chciałam go przytulic ale nie zrobiłam tego,chciał żebym uderzyła go w twarz a ja nie miałam ochoty nawet na niego patrzec...w sumie pomogli mi przyjeciale z którymi spędziłam 2 następne dni najgorsze że mam ochotę zostawic mu wiadomosc na gg o tym jak chciałam się dla niego zmienic na lepsze,przypomniec mu o tym że tyle razy zapewniał mnie o tym jak mu zależy,jak jestem ważna,że czekałby na mnie gdybym np wyjechała...a on tak po prostu zdradził mnie na sali na dyskotece gdy ja byłam niedaleko...... chyba mu to napisze,może go tym pogrąże ale może niech czuje się winny...i nigdy więcej innej dziewczynie tego nie zrobi...

Gość Matylda__1986
a ja bym chyba wybaczyła.....może to głupie ale ludzie popełniają czasami błedy których żałują do końca życia,człowiek jest tylko człowiekiem wcale nie prawda że jak ktoś zrobi to raz to zrobi i drugi,wiem z autopsji... czasem przez brak umiejętnosci wybaczania można stracic naprawde wiele;/ w żadnym wypadku nie usprawiedliwiam go,ale rozumiem co czuje,upił się...nie wie co zrobił ale wie że stracił kogoś na kim mu zależało,o kim myślał dzień w dzień i pewnie myśli,kogoś dla kogo żył... myśle że sumienie nie da mu spokoju... ale wcale nie namawiam cie do wybaczenia,sama wiesz najlepiej co zrobic

Gość edyyy
wybaczyć coś co zrobił, gdy był na dyskotece z dziewczyną!!!wolne żarty, jakby jej nie było, można powiedzieć, że napił się i się miział, ale taki brak szacunku gdy jest się z własna dziewczyną w tym samym lokalu??to co będzie później? jak jej nie będzie?? Współczuję Ci bardzo, wiem co to zdrada,to że może się zdarzyć ok, ale niech sobie pożałuje sam i się zastanowi, jak potrafi to zrobić. Taka sytuacja to nie tylko zdrada ale i upokorzenie, bo pewnie tak się czujesz chociaż to nie Twoja wina a jego, niech płacze ma za kim, za to co zrobił powinien wylać ocean łez.

Gość KASNDRA
co mam mu powiedziec gdy go spotkam?... spie****j i nic więcej możesz dorzucić kopa w dupę

Gość Matylda__1986
może nie wybaczyłabym od razu ale jeśliby się chłopak starał to na pewno...seksu bym nie wybaczyła ale pocałunek tak bo tak naprawde to jest chwila...moment,często nic nie znaczący sama kiedyś byłam z chłopakiem i go zdradziłam i nie wiem jak to sie stało,wypiłam tak dużo że na drugi dzień nie wiedziałam prawie nic;/ on mi wybaczył i nigdy już tego nie zrobiłam to był największy błąd w moim życiu ale jesteśmy razem nadal:) nie można mówic ze zdrady się nie wybacza i koniec kropka,nie warto czasami czegoś przekreslac z tego powodu milosc nie wyklucza zdrady,człowiek jest tylko człowiekiem i całe życie popełnia błedy;/