Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mój problem

Bolą mnie piersi

Polecane posty

Gość Mój problem

Hej! Mam taki problem ze od prawie dwoch tygodni nie przestaja bolec mnie piersi... zaczelo sie od tego ze zrobilam sobie przerwe w plastrach, i mniej wiecej po tygodniu od dnia w ktorym powinnam nakleic kolejny plaster(ale juz go nie nakleilam) zaczeły mnie bolec. Urosły bardzo, mysle ze ok. 2 rozmiary, sa napuchiete, i bardzo bola:( to nie jest taki bol jak przed okresem. Musialam kupic nowe staniki. Po miesiącu przerwy, zaczelam naklejac kolejne plastry, ale nic sie nie zmienia. trwa to juz prawie dwa miesiace:( czy wiecie dlaczego moze sie tak dziac?

Gość coś
A w ciąży nie jesteś?Bo moja siostra po plasterkach za miesiąc rodzi...

Gość Mój problem
Wiesz co, przelecialo mi to pare razy przez glowe, ale staram sie o tym nie myslec... przeciez to tak male prawdopodobienstwo. Ale jak widac z Twojego postu - a jednak sie zdarza:(

Gość halooooo
?? Nikt nie pomoze??

Gość halooooo
:(

Gość ktooooo
Przeczytaj ulotke tam pewnie bedzie napisane cos na ten temat. Ale mnie tez piersi bolały po odstawieniu tabletek.

Gość Mój problem
Ale tak jak mowie, to nie jest taki zwykly bol piersi, jak sie zaczyna brac hormony, albo jak idzie na okres. Ja mam wrazenie ze mi je rozerwie w koncu. I troche dlugo to trwa bo juz prawie dwa miesiace:(

Gość to idz do lekarza
ja was kobiety nie rozumiem, boli jak cholera a wy sie na kafe pytacie... Jakby nie mozna było do lekarza iść, nawet prywatnie... Nie pytaj się co ci jest tylko do lekarza zapierdalaj!

Gość Mój problem
No tak, pewnie jak niedlugo nie przejdzie to pojde. Ale jakos tak mi glupio isc do lekarza z bolem piersi:(

Gość a jak bedziesz miec
raka to też ci będzie głupio? Dziewczyno, ciebie boli dwa miesiące a piersi sa powiększone! Ja bym po miesiącu już poszła, przynajmniej się zapytać. Od tego do cholery jest ginekolog!

Gość uuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość Maritaaaaaa
Mam takie same dolegliwości. Do tego moj śluz jest biały, taki mleczny... Prosze powiedzcuie co to moze byc:(

Gość Maritaaaaaa

Gość Moj problem
Witam! dziewczyny sluchajcie! Od tamtej pory przez dwa dni pojawila sie taka serowata wydzielina z pochwy, pozniej przez kilka di bialy sluz. Wczoraj zauwazylam slady krwi:( i dzisiaj to samo. Na dniach zaczyna mi sie okres(mam nadzieje) i zaraz po okresie oczywiscie lece do lekarza. Mialyscie cos podobnego?

Gość korciaa
up

Gość pppppppppppppppppppppppp
zrób test ciazowy. ja mialam podobnie i okazalo sie, ze w ciazy jestem:-)

Gość korciaa
Ooo matko, nie straszcie mnie. Przeciez stosowalam plastry!!:( i co? takie plamienie moze pojawic sie w ciazy????

Gość Danielaaa
Kurcze mam podobne objawy. Co to moze byc?

Gość Danielaaa
up

Gość margolkaaaa
Ejj jak sie jest w ciazy to mozna krwawic?

Gość hejjjjjjjjjjjjj pomozcie
up

Słuchaj to są definitywne obiawy ciąży a plamienie pojawia się chwilowo jak zagnieżdża się jajeczko zrob test i będziesz wiedziała!Na co ty jeszcze czekasz dziewczyno ?? zamartwiasz sie od tygodna zamiast zrobić podstawową rzecz.

Gość Korciaa
Dziewczyny ne serio tak jest z tym plamieniem?? No nie straszcie mnie:( dzisiaj to samo przez caly dzien:( Wiem co sobie myslicie, ze jakas idiotka, ja tez tak zawsze myslalam ze idiotki boja sie a nie zrobia testu:/ ale caly czas nie chce dopuscic tej mysli do siebie:( przeciez to tak malo prawdopodobne:(

Bardzo prawdopodobne mam 3 koleżanki z ciążą w trakcie stosowania plastrów.Zrób ten test będziesz miała świety spokój!!!!

lepiej zrób test i bedziesz miala spokój, spokojnie mi nawet jak wyszedl pozytywny to nie dalam sie i zrobilam inny i jest ok:)

Gość Korciaa
Pharaonkaaaaaa wyszedl Ci pozytywny test, i jednak okazalo sie ze nie jestes w ciazy? Ja tez juz raz robilam (zapomnialam o dwoch tabletkach:/), wszedl na szczescie negatywnie, ale stres byl:( wtedy to byl 3 tydzien brania tabletek, wiec wiedzialam ze ryzyko bylo male... ale teraz naprawde dziwnie sie czuje, cos dzieje sie z moim organizmem dziwnego, podswiadomie tez czuje ze to moze byc ciaza, ale moze to sama juz sie tak nakrecam:( P.S. Dzieki dziewczyny za odpowiedzi:)

Gość 1111111111111
up

Gość klajdelka
Noo kolezanko ewidentne objawy ciazy:) a plastry... hmmm... sama znam pare przypadków, w ktorych nie zadziałały:) takze zrob test, upewnij sie:)

Gość mariolkaaaa
ciaza:)