Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kuku_na_muniu

zbyt zazdrosny facet..co robić??

Polecane posty

Gość kuku_na_muniu

mam dużo starszego od siebie faceta, jest cudownie, gdyby nie to,że on jest ciągle zazdrosny. O kolegów w pracy, o nieznajomych na ulicy, nawet o rozmowy na gg. Wg mnie NIE ma powodów do zazdrosci, o wszystkim mu mówię,za bardzo mi na nim zależy. Ale on wszystko "przerabia" po swojemu...że ja prowokuje, że zacepiam...to nie prawda!! Juz mnie to męczy...Co zrobić? Jak mu udowodnić,że jest dla mnie najważniejszy??

Zostaw go..Bez zazdrosci nie ma miłosci.Zazdrosc jest dobra ale w granicach zdrowego rozsadku

Gość kuku_na_muniu
niestety od początku powtarzał,że jest zazdrosny... a co do ludzi na ulicy, jak ktos na mnie spojrzy to od razu robi sie wielce obrażony, pyta czy ten ktoś mi sie podoba i że pewno bym zamieniła jego na tamtego...i to głupie gadanie,że na pewno prowokowałam... ;(

Gość kuku_na_muniu
Nie. Mam niewyparzon gębę, wiec jak ktoś mnie zaczepiał odszczeknęłam coś i się nie przejmowałam... A mój facet dobrze wie,że nie cierpie milczenia,wiec jak strzeli focha to sie do mnie nie odzywa chyba rozkoszując się tym,że mnie nosi... :/ bo jak sie odezwe pierwsza to z taka dziwną satysfakcj sie usmiecha...

boji się tego że możesz zamienić go na \'\' młodszy,lepszy model \'\' od niego ...dlatego jest taki zazdrosny, sam ci to nawet powiedział z tego co tu czytam..

Gość sretetete
daj sobie spokój. kto wie co w tej zazdrosci moze zrobic...