Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olivkaaaa

przesadzam?

Polecane posty

Gość olivkaaaa

Mieszkam z pewną złośliwą koleżanką. Tzn niby jest milutka ,ale wiele razy się przekonałam o tym ,że jest złośliwa poza tym często zachowuje się tak jakby miała coś nie tak z głową opowiada mi niestworzone rzeczy itd. Ostatnio strasznie swędzi mnie głowa po umyciu ,a szamponu używam tego samego. To możliwe ,że ona dodała mi czegoś do niego? jak myślicie?

Gość KJLNxjnwqIJCEW
nie przesadzasz. nie wiesz do czego ludzie są zdolni...

Gość ziimmma
hheheh:D to moze zapytaj, co? albo wlasciwie.. zapobiegawczo dodaj jej srodki wyprozniające do herbaty. powodzenia :classic_cool:

Gość ewelinay24
nie zdziwilabybym sie gdyby to byla prawda kup nowy taki sam szapon schowaj przed nia, zacznij go uzywac i zobacz czy juz jest ok

Gość KJLNxjnwqIJCEW
nawet słyszałam kiedyś o matce , ktora specjalnie truła swoje dziecko dodając mu coś do jedzenia... Więc róznie bywa. Napluj jej do herbaty :)

Gość olivkaaaa
wiecie co.. Chyba faktycznie kupię nowy szampon bo dużo przecież nie kosztuje i będę go nosić do pokoju.. lepsze to niż żeby mi niedługo wypadły włosy :D

:) jeśli zmienisz szampon i zauważysz różnicę... to dolej jej do szamponu kremu do depilacji :) albo jak ma czerwoną bieliznę to obsyp ją od środka pieprzem cayenne :) Powodzenia!